Onze nieuwste Blogs & Tips

Blijf altijd op de hoogte bij met Boost Your Traffic!

Hoger in Google komen
Boost Your Traffic

Dit is Boost Your Traffic!

Wij van MediaTrend presenteren Boostyourtraffic! Met Boostyourtraffic geven wij, het zegt het al, een boost in je website traffic! Start met professionele Google Ads campagnes voor jouw bedrijf. Onze SEA Specialisten staan voor je klaar. Klaar voor een Boost in je Traffic?

Lees verder »
Google Ads Specialisten
Google

In 5 stappen je Google Ads campagne opzetten?

In dit artikel leggen we je op een gemakkelijke manier uit hoe je zelf een Google Ads Search campagne kan opzetten. Daar komt nog aardig wat bij kijken, maar onze SEA-specialisten staan klaar om jou te helpen. Lukt het echt niet aan de hand van ons artikel? Je mag ons altijd bellen of mailen!

Lees verder »
Google ads klikken
Google

Ongeldige klikken in Google Ads

Onlangs nam een klant contact op met de vraag wat er gebeurt wanneer concurrenten meerdere keren achter elkaar op de advertentie klikken in de zoekresultaten. Zorgt dit voor onnodige kosten voor de Google ads? Een goede vraag van onze klant en het antwoord is nee.

Lees verder »
Hans van Schip overstap mediatrend naar stramark
Google

MediaTrend en Stramark slaan handen ineen

Na acht mooie jaren verlaat Hans van Schip helaas het MediaTrend nest en gaat hij aan de slag als online marketing consultant bij Stramark. Tóch blijft Hans aan ons verbonden; MediaTrend en Stramark slaan de handen namelijk ineen en gaan intensief samenwerken om zowel kleine als grote klanten te ontzorgen met een compleet online marketing pakket.

Lees verder »
Coronavirus google mijn bedrijf
Google

Bedrijfsvoering veranderd door het Coronavirus

Naar aanleiding van het coronavirus wijzigingen bedrijven hun dagelijkse bedrijfsvoering. Ook wij werken zoveel mogelijk vanuit huis, hebben aangepaste bezoektijden, een speciaal “Corona”-beleid. Dit zal zeker ook bij uw bedrijf het geval zijn. Natuurlijk moet u uw klanten hierover informeren. Klanten zoeken in Google en vergeet daarom vooral niet uw Google Mijn Bedrijf (Google My Business) aan te passen.

Lees verder »
Marketing

MediaTrend vakexpert Shopping Awards 2020

Iedereen die afgelopen maand online winkelde, heeft ongetwijfeld de uitnodiging voorbij zien komen. Een oproep van de webshop die je bezoekt: Stem op ons voor de Shopping Awards. Het zijn dé awards voor alle Nederlandse retailers met een online presence en webshop. Ook MediaTrend kreeg te maken met de Shopping Awards 2020.

Lees verder »

Wil je ook een boost geven aan jouw website?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

team boost your traffic