fbpx
MediaTrend Logo

Onze nieuwste Blogs & Tips

Blijf altijd op de hoogte met Boost Your Traffic!

Online Auction
Google Ads

Google Search: Begrijp de Google Ads veiling

Je hebt je tekstadvertentie gemaakt, je budget ingesteld, en nu ben je klaar om je advertentie online te zetten. Maar hoe weet je zeker dat jouw advertentie zal verschijnen? En welke positie krijgt je advertentie op de resultatenpagina? Dit wordt gedaan door Google’s advertentieveiling. In dit artikel wordt beschreven hoe het veilingsysteem van advertenties in Google Search werkt. Hoe de advertentierangschikking en kwaliteitsscore jouw advertentiepositie bepaalt. En tot slot hoe je deze kan verbeteren.

Lees verder »
Google Advertenties
Google Ads

8 Redenen waarom jouw Google Advertenties niet worden vertoond

Je hebt besloten om te adverteren via Google Ads om meer bezoekers naar je website te krijgen. Maar dan kom je er ineens achter dat je advertenties niet weergegeven worden? Hoe kan dit? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken. In dit artikel wordt beschreven waarom jouw advertenties niet weergegeven worden en hoe je dit kan verhelpen.

Lees verder »
Zoekopdracht
Google Ads

Google Search: Zoekwoorden en -typen

Waarschijnlijk wil je het liefst zo snel mogelijk een campagne voor jouw bedrijf online zetten. Maar voordat je deze live kan zetten, moet je zoekwoorden opgeven. In dit artikel worden de verschillende typen zoekwoorden beschreven en uitgelegd.

Lees verder »
Back to work
Tips & Tricks

6 Tips voor een goede start na je vakantie

Tijdens je vakantie heerlijk gerelaxed op een parelwit strand in Griekenland, genoten van een lekkere cocktail in het zonnetje van Spanje of lekker genoten van een bord pasta in Italië? Na je vakantie is het dan toch echt weer tijd om te beginnen met werken. Hoe zorg je ervoor dat je na je vakantie kunt beginnen met een leeg hoofd en een schone lei?

Lees verder »
World Wide Web
Speciale dagen

World Wide Web Dag

Op 1 augustus is het World Wide Web Dag (WWW). Waarschijnlijk maak je dagelijks gebruik van het wereldwijde web. Even snel iets opzoeken op Google, het laatste nieuws bekijken of je sociale media checken. Goed om dus even stil te staan bij deze geweldige tool die niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven!

Lees verder »

Wil je ook een boost geven aan jouw website?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

team boost your traffic
Ik ga voor Starter!