fbpx

Google Merchant Center Next

Google Merchant Center Next

Google Merchant Center Next is een nieuwe en vereenvoudigde versie van Merchant Center. Het is een platform van Google waarmee bedrijven hun producten kunnen beheren en promoten via Google Shopping en andere Google-services. Dit platform maakt het voor bedrijven gemakkelijker om hun online aanwezigheid te vergroten, meer klanten te bereiken en hun online winkel efficiënter te beheren. Via Merchant Center Next kunnen bedrijven makkelijker hun producten tonen op Google. Dit platform wordt voortdurend verbeterd en er worden steeds weer nieuwe functies aan toegevoegd.

 

Google Merchant Center Next

 

WooCommerce

 

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. Hiermee kun je je diensten en producten op je WordPress website verkopen. Met Google Merchant Center Next kun je op diverse manieren producten toevoegen aan Google. Je kunt dit ook doen door WooCommerce te koppelen aan je Merchant Center. Op deze manier kun je je producten blijven beheren op WooCommerce en ze worden daarmee automatisch toegevoegd aan Google. Er worden geen wijzigingen in je WooCommerce-account aangebracht door deze koppeling. Deze functie is beschikbaar voor bedrijven die al gebruik maken van WooCommerce. Een groot voordeel is, het wordt automatisch geüpdatet op basis van de koppeling.

 

 

In het nieuwe Google Merchant Center Next worden nog veel nieuwe functies uitgerold, de volledige versie is er nog niet. Wil je de nieuwste updates hierover ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Relevante artikelen

Gratis Quickscan
Wil je ook een boost geven aan jouw website?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact boost yourtraffic
Ontvang de Google Ads Checklist
Ontvang de UTM voorbeelden
Ontvang de SEO Infographic
Ontvang de gratis inhaakkalender
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?