fbpx

Google Search: alles wat je moet weten!

Google Search

Hoe geweldig zou het zijn als op het moment dat een potentiële klant op zoek is naar een product en/of dienst die jij aanbiedt én precies jouw bedrijf verschijnt! Dit is mogelijk met een zoekadvertentie in Google. Wil je meer informatie over wat Google Ads (voorheen Google AdWords) inhoudt? Lees dan deze blog.

Wat is Google Search?

Over heel de wereld wordt Google als zoekmachine gebruikt om te zoeken naar informatie, online te winkelen, prijzen te vergelijken van producten, een routebeschrijving op te vragen of om iets nieuws te leren. Wanneer iemand iets wilt weten, kopen of doen is Google Search hun eerste stop!

 

Elke seconde voeren we zo’n 40.000 zoekopdrachten uit op Google. Dat zijn 3,5 miljard zoekopdrachten per dag en maar liefst 1,2 biljoen zoekopdrachten per jaar. En het aantal zoekopdrachten wordt met de dag alleen maar groter. Dit zijn hele indrukwekkende cijfers.

 

Met Google Search campagnes worden jouw advertenties weergegeven naast de zoekresultaten van Google en andere partnersites van Google, zoals YouTube, wanneer mensen zoeken naar producten of services die jij aanbiedt. Een Search campagne kan ervoor zorgen dat potentiële klanten jouw bedrijf opmerken, jouw producten en/of diensten overwegen en tot actie overgaan. Ontdek de waarde van Google Search voor jezelf en ontdek wat het voor jouw bedrijf kan betekenen! Lees snel een van de volgende blogartikelen.

 

Inhoudsopgave onderwerpen:

 

Relevante artikelen

Gratis Quickscan

Wil je ook een boost geven aan jouw website?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact boost yourtraffic

Ontvang de SEO Infographic

Ontvang de gratis inhaakkalender

Ik ga voor Starter!