fbpx

MediaTrend vakexpert Shopping Awards 2020

shopping-awards_vakexpert_600x200_banner

Shopping Awards zijn vernieuwd in 2020

“Een nieuw decennium vraagt om vernieuwde Shopping Awards” aldus Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org en bestuursvoorzitter Shopping Awards. Het is een simpelere editie dan de afgelopen jaren. De Shopping Awards bestaan nu uit twee verschillende awards: de Shopping Awards en de vakprijzen. De awards worden uitgereikt aan winnaars in 10 verschillende branches. De Shopping Awards Vakprijzen worden uitgereikt aan webwinkeliers die uitblinken in één van de 6 thema’s.

De winnaars worden gekozen op basis van stemmen van het publiek en de stemmen van vakexperts. Dit “songfestival” model is nieuw en de uitbreiding van de jury met vakexperts is ook de reden dat MediaTrend nu ook betrokken is bij de Shopping Awards.

Vakexpert op het gebied van online shopping

MediaTrend helpt al jaren vele kleine en grote webshops met hun online marketing. Hulp bij het optimaliseren van conversies, een optimale UX en goede inrichting van onder andere Google Analytics, maar vooral de inzet van betaalde online advertising met Google Ads.

Met onze Google Ads Service zijn wij een gespecialiseerde Google Partner en helpen ondernemers met het optimaliseren van Google Ads met daarin voor webwinkeliers natuurlijk ook een goede werking en optimale inzet van Google Shopping. Alles gericht op resultaat door te werken naar een model met zogenaamde CPA, oftewel kosten per sale. Door de kosten per sale voor de webshop optimaal en zeer rendabel in te stellen is er altijd een positief resultaat.

Één van onze ervaren Google Specialisten is tijdens de Webwinkel Vakdagen op de receptie van de Thuiswinkel.org gevraagd om als vakexpert voor de Shopping Awards enkele webshops te jureren en een juryrapport te maken. Natuurlijk zijn wij blij met deze erkenning van onze expertise op het gebied van online shopping.Google Ads inzet en Google Shopping

Wilt u ook gebruik maken van de ervaring van onze Google Ads specialisten? Dan is er nu voor u onze gratis en vrijblijvende Google Ads audit. Een scan van uw huidige inzet met tips en mogelijkheden voor het verbeteren van de resultaten die u nu behaalt met Google Ads.

U kunt met onze vrijblijvende Google Ads audit zelf aan de slag, maar natuurlijk kunnen wij u ook helpen. Voor de investering hoeft u het niet te laten! Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken en wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

 

Relevante artikelen

Gratis Quickscan

Wil je ook een boost geven aan jouw website?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact boost yourtraffic

Ontvang de SEO Infographic

Ontvang de gratis inhaakkalender

Ik ga voor Starter!