fbpx

Waarom bedrijven kiezen voor Mediatrend

MediaTrend

Ruim 20 jaar geleden, in februari 1999, is MediaTrend opgericht. Als internetorganisatie is MediaTrend met de razendsnelle technologische ontwikkelingen meegegroeid. Waar we ooit begonnen met het bouwen van eenvoudige html-websites zijn we door de jaren heen doorgegroeid tot een bedrijf met inhouse ontwikkelde diensten en producten, altijd gebaseerd op de laatste technieken.

 

MediaTrend is een ambitieus en informeel bedrijf dat zich richt op gecontroleerde groei bij haar klanten. Wij vinden het belangrijk dat onze relaties persoonlijk worden benaderd, onze relaties zijn geen nummer. Door de persoonlijke aanpak denken wij mee met de wensen van de relatie. Samen groeien en zorgen voor maximale tevredenheid is ons doel.

 

Buitenkant MediaTrend

 

Welke diensten verricht MediaTrend?

Onder het label Boost Your Traffic biedt MediaTrend verschillende diensten aan die gericht zijn op het verbeteren van de online vindbaarheid. Dit doen wij onder andere met Meta en Google Advertenties en daarnaast optimaliseren wij websites, webshops en landingspagina’s.

 

MediaTrend verzorgt jouw Meta Advertenties

Meta is het moederbedrijf van onder andere Facebook en Instagram. Via het advertentieplatform van Meta; Facebook Business Manager, heb je zowel de mogelijkheid om op Facebook als Instagram te adverteren. Wanneer je gaat adverteren, is het belangrijk dat je continu blijft monitoren voor het beste resultaat. Dit neemt natuurlijk wel veel tijd in beslag, tijd die jij als ondernemer waarschijnlijk liever steekt in het ondernemen. Daarom nemen wij deze klus graag voor jou uit handen. Onze specialisten zijn bovendien gecertificeerd door Meta wat betekent dat zij alle ins- en outs van Facebook Business Manager kennen om voor jou de best converterende advertenties op te zetten.

 

Google Ads uitbesteden

Wanneer je start met Google Advertising kun je verschillende doelen voor ogen hebben. Denk hierbij aan meer leads, verkopen, websiteverkeer, merkbekendheid en bereik, product- en merkoverweging, lokale winkelbezoeken en promoties en app promotie. Om jouw doel te bereiken investeer je eerst een bedrag in je Ads. Wij zien nog dagelijks voorbeelden van ondernemers die maandelijks onnodig hoge kosten maken doordat hun advertenties niet worden getoond, zij hun campagne niet goed hebben ingesteld of niet continu optimaliseren. Kosten en tijd die wij je kunnen besparen. Ons team van gecertificeerde Google Ads experts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van Google Ads campagnes.

 

Wij helpen bij websites, webshops en landingspagina’s

Een goed werkende website of webshop is minstens zo belangrijk wanneer je gaat adverteren. Mensen moeten een prettige ervaring beleven om op jouw website of webshop te blijven. Stuur je mensen na aanleiding van een campagne door naar een landingspagina, dan geldt hiervoor hetzelfde. Zodra dit niet als prettig wordt ervaren of niet goed werkt, vertrekken potentiële klanten van je website en is het geïnvesteerde bedrag in jouw Ads verspilt geld. Daarom helpen wij je graag bij het optimaliseren van websites, webshops en landingspagina’s om het optimale resultaat te behalen. 

 

MediaTrend Diensten

 

Wat is de werkwijze?

Wanneer jij hebt laten weten interesse te hebben in de dienst(en) van MediaTrend, voeren we eerst een Quickscan uit. Hierin laten wij zien hoe je meer uit je online advertenties kan halen en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Als we jou hebben overtuigd, bespreken we welk pakket bij je past. Vervolgens ga je in gesprek met onze specialist om jouw wensen te bespreken en jouw account op te zetten. Daarna gaan zij voor jou aan de slag om het maximale resultaat voor je te bereiken.

 

Wat houdt het in als een specialist mijn Ads beheert?

Als onze specialisten aan de slag gaan met jouw Ads, betekent dit dat zij het resultaat monitoren en de kwaliteit bewaken. Wanneer er uit de data of uit jouw wensen blijkt dat de campagnes moeten worden bijgestuurd, doen zij dat. Indien gewenst, passen zij het budget aan en elke maand worden de resultaten tijdens het optimalisatiegesprek met je besproken. Doordat de specialisten continu het advertentieaccount checken, spelen zij in op actuele veranderingen om te zorgen dat het afgesproken doel wordt behaald.

 

Ben je geïnteresseerd in wat MediaTrend voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button of vraag hier een gratis Quickscan aan.

Relevante artikelen

Gratis Quickscan
Wil je ook een boost geven aan jouw website?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact boost yourtraffic
Ontvang de Google Ads Checklist
Ontvang de UTM voorbeelden
Ontvang de SEO Infographic
Ontvang de gratis inhaakkalender
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?