fbpx

Combi Deals

Online marketing op Google Ads & Meta (Facebook & Instagram)

Overal online zichtbaar met onze Combi Deals

Scherp geprijsde Combi Deals voor Google & Meta

Ons team van specialisten in Google Ads & Meta Advertising (Facebook & Instagram campagnes) staan voor je klaar om met onze Combi Deals een gehele online marketing advertising strategie samen te stellen. Comfortabel met één contactpunt en alles onder één dak!

Het beste van beide werelden

Alle advertentieplatformen binnen onze Combi Deals

Google Ads

Maak gebruik van het Search, Display, Shopping & Video netwerk op Google.

Facebook

Haal het hoogste rendement bij de juiste doelgroepen op Facebook.

Instagram

Jouw content bij op de juiste plekken binnen het Instagram netwerk, zoals Stories & Reels.

Business Combi Deal - Google Ads & Meta Advertising

*De looptijd van alle pakketten bedraagt minstens 6 maanden.

Google Ads

€ 329* Per maand
 • Search, Display, Shopping & Performance Max
 • Remarketing
 • Productfeed optimalisatie
 • Klikbescherming Business
 • *Excl. Setupkosten

Meta
Advertising

€ 449* Per maand
 • Alles uit het Starterpakket
 • Shopping advertenties
 • Tijdelijke actie campagnes
 • Wij editen je content
 • *Excl. Setupkosten

Combi Deal

Google + Meta
778
€ 629* Per maand
 • Business pakket Google Ads
 • Business pakket Meta Advertising
 • 149 euro korting per maand!
 • Uitgebreide Optimalisatiegesprekken
 • *Excl. Setupkosten
Meest gekozen

Lite Combi Deal - Google Ads & Meta Advertising

*De looptijd van alle pakketten bedraagt minstens 6 maanden.

Google Ads

€ 329* Per maand
 • Search + Display
 • Remarketing
 • Tot 4 advertentieonderwerpen
 • Tot €1500 maandbudget
 • *Excl. Setupkosten

Meta
Advertising

€ 249* Per maand
 • 5 Advertentie onderwerpen
 • Wekelijkse optimalisatie
 • Constante campagnes
 • Maandelijkse rapportage
 • *Excl. Setupkosten

Combi Deal

Google + Meta
578
€ 519* Per maand
 • Lite pakket Google Ads
 • Starter pakket Meta Advertising
 • 49 euro korting per maand!
 • Uitgebreide Optimalisatiegesprekken
 • *Excl. Setupkosten

Ben jij klaar voor meer bezoekers?

Zo gaan we voor je aan de slag met de Combi Deals

Hebben we je aan de hand van de gemaakte prognose overtuigd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan zetten we direct de Google Ads-campagne voor je op. Natuurlijk adviseren we je over de hoogte van het budget. Daarnaast zorgen we er ook voor dat we met de juiste zoektermen jouw advertentie laten zien aan mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Hier beginnen we mee
En dan gaan we online!

Veelgestelde vragen over Google Ads

Vragen over de Combi Deals - Google Ads:

Met een Google Ads campagne kan jouw bedrijf op bepaalde zoekwoorden worden gevonden wanneer iemand op deze woorden zoekt via Google. Maar of je advertentie uiteindelijk getoond wordt hangt ook af van zaken als de populariteit van een zoekterm en daarmee de prijs die je wil betalen om getoond te worden.

Daarnaast speelt locatie, context en relevantie van de zoekopdracht ook een grote rol. Wat het grote voordeel van Google Ads is? Je betaalt alleen wanneer een bezoeker ook daadwerkelijk op je advertentie klikt, vertoningen zijn dus helemaal gratis.

Met een Google Ads campagne wordt jouw advertentie hoog in de zoekresultaten van Google getoond. Wordt er op je advertentie geklikt dan betaal je hiervoor per klik een klein bedrag. De prijs voor een klik varieert van €0,01 tot soms wel vele euro’s per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

De kosten voor een campagne worden dus bepaald door enerzijds het vaste maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor het beheer van je campagne en anderzijds het bedrag wat Google je periodiek in rekening brengt voor de daadwerkelijk gegenereerde kliks.

Hoeveel je voor het klikbudget moet uit moet trekken hangt erg af van je online doelstellingen en wat je daar uiteindelijk financieel voor over hebt. Het budget wat nodig is om je doelstellingen te behalen wordt voornamelijk bepaald door de concurrentie op Google Ads, de zoekwoorden die je wil gebruiken en de locatie waarop jij gevonden wil worden.

Dus de hoogte van het budget hangt er vanaf wat jij wilt bereiken: met meer budget zal je meer bezoekers binnen halen. Heb je een beperkt budget, dan zal je minder bezoekers binnenhalen. Maar onze specialisten helpen jou graag bij het bepalen van een passend en efficiënt budget voor jouw campagne. 

Om een hoge standaard te behouden stelt Google verschillende vereisten aan bedrijven die Partner willen worden (en blijven!). Er wordt daarbij o.a. gekeken naar onze Google Ads-vaardigheden en –expertise en of we opbrengstgroei realiseren voor voor onze klanten.

Met trots kunnen wij zeggen dat MediaTrend nu ruim 6 jaar Google Partner is en zich aldus heeft bewezen in het behalen van online succes middels de inzet van Google producten als o.a. Google Ads & Google Analytics!

Ja, dat is mogelijk. Je kunt je advertenties laten pauzeren en ook weer hervatten wanneer je maar wilt. Heb je het in eens erg druk en heb je geen tijd meer om klanten te bedienen. (Dan doen de advertenties hun werk). We pauzeren je campagnes totdat jij weer aangeeft wanneer je er weer klaar voor bent. Je betaalt dan geen advertentiekosten, alleen onze maandelijkse beheerdersfee.

Vanzelfsprekend. Meten is immers weten. Als we de campagne eenmaal hebben opgezet en deze online staat, sturen we je een uitnodiging waarmee je kunt inloggen in het account, zodat je in de rapportages mee kunt kijken naar het verloop van de campagne.

Daarnaast maken we bij het opzetten van je campagne ook direct een Google Analytics account plus de Google Tag Manager voor je aan, zodat we gelijk vanaf het begin de “conversies” op je website kunnen meten.

Hierdoor wordt de campagne steeds beter en daarmee zorgen we er dus voor dat het budget efficienter wordt besteed en het rendement verder wordt verhoogd. Als we de campagne online hebben gezet volgt het belangrijkste, namelijk monitoren en optimaliseren. Hierdoor wordt je budget efficiënter besteed en het rendement verhoogd.

 

We houden de conversies bij, en meten hoe goed je zoekwoorden en advertenties presteren. Op basis hiervan geven we je advies over het benodigde budget. Méér kliks voor je geld, daar gáán we voor!

Na de eerste 6 maanden gaan we natuurlijk met elkaar de behaalde resultaten evalueren en hopen we natuurlijk, dat we je hebben kunnen overtuigen van onze expertise. Dat we je geen geld kosten, maar geld voor je opleveren.  

Daarom zetten we je contract nooit zomaar stop en verlengen we na deze periode elke maand automatisch, zo houden we onze werkwijze flexibel en transparant.

Veelgestelde vragen Meta Advertising

Vragen over de Combi Deals - adverteren op Facebook en Instagram

Adverteren via Facebook en Instagram is de ideale manier om direct jouw doelgroep te bereiken zonder dat zij zoeken op jouw product of dienst. Met Facebook en Instagram kun je onder andere je naamsbekendheid vergroten maar ook leads genereren. Je kan heel specifiek targeten op locatie, interesses, (vergelijkbare) doelgroepen en remarketing.

Met Facebook en Instagram advertising wordt jouw advertentie getoond bij jouw doelgroep. Wanneer er op je advertentie wordt geklikt, betaal je hiervoor een klein bedrag. De prijs voor een klik kan variëren van € 0,01 tot enkele euro’s, afhankelijk van de instellingen. Wat jij maandelijks wilt uitgeven, bepaal je zelf.

De kosten voor een campagne worden dus bepaald door enerzijds het bedrag wat jij maximaal per maand wilt uitgeven en anderzijds door het abonnement wat je bij ons afsluit.

Het budget dat je nodig hebt, hangt af van jouw online doelstellingen en wat jij daar financieel voor over hebt. Het benodigde budget wordt voornamelijk bepaald door de concurrentie op Facebook en Instagram en waarop jij target. Dus ga voor jezelf na; wat wil je bereiken en hoeveel heb jij daarvoor over. Hoeveel kan jij per resultaat kwijt zijn aan marketingbudget? Onze specialisten helpen jou graag bij het bepalen van een passend en efficiënt budget voor jouw doelstellingen.

Het is mogelijk om een campagne tussentijds te pauzeren. Merk je dat de campagne zo goed loopt dat je het te druk krijgt, oftewel; doen de advertenties hun werk. Dan kunnen wij de campagnes pauzeren voor je tot je aangeeft de campagnes weer te starten. De advertentiekosten betaal je in die periode niet, alleen onze maandelijkse beheerdersfee.

Vanzelfsprekend. Meten is immers weten. Wij sturen je uiteraard een maandelijkse rapportages. Daarnaast kunt u in uw account bekijken hoe de advertenties verlopen.

Zodra de campagne online staat, wordt de campagne steeds beter. Als we de campagne online hebben gezet volgt het belangrijkste, namelijk monitoren en optimaliseren. Hierdoor wordt je budget efficiënter besteed en het rendement verhoogd.

Doelgroepen testen, verschillende soorten content proberen en teksten herschrijven zijn onderdelen van het optimalisatieproces om er gezamenlijk achter te komen wat het beste werkt voor jouw doelgroep en je bedrijf.

We houden de conversies bij, en meten hoe goed de advertenties presteren. Op basis hiervan geven we je advies over het benodigde budget. Méér resultaat voor je geld, daar gaan we voor!

We houden de conversies bij, en meten hoe goed je zoekwoorden en advertenties presteren. Op basis hiervan geven we je advies over het benodigde budget. Méér kliks voor je geld, daar gáán we voor!

Na de eerste 6 maanden gaan we natuurlijk met elkaar de behaalde resultaten evalueren en hopen we natuurlijk, dat we je hebben kunnen overtuigen van onze expertise. Dat we je geen geld kosten, maar geld voor je opleveren. 

Daarom zetten we je contract nooit zomaar stop en verlengen we na deze periode elke maand automatisch, zo houden we onze werkwijze flexibel en transparant.

Heb je nog vragen?

Laat het ons weten. Wij helpen je graag.
Ik ga voor Business!
Ik ga voor Starter!
Ik ga voor Pinterest Business!
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?