Meer bezoekers met Google Ads voor jouw webshop!

Online shoppen is populairder dan ooit tevoren! Maar ben jij wel online vindbaar voor al die potentiële klanten? Onze specialisten staan klaar om dit voor je te realiseren met Google Ads voor jouw webshop.

Vraag nu gratis onze Google Ads Scan aan.

Kies het perfecte pakket voor jou!

Zit jouw pakket er niet tussen? Geen zorgen, kom met ons in contact over de op maat gemaakte pakketten.

Starter

€229 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display
 • 2 Campagnes | 4 Ad groepen
 • Tot 16 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €1000
 • Excl eenmalige account setup €299

Business

€299 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 3 Campagnes | 6 Ad groepen
 • Tot 30 advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €3000
 • Excl eenmalige account setup €399
Webshop

Professional

€699 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 6 Campagnes | 12 Ad groepen
 • Tot 60 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €6000
 • Excl eenmalige account setup €499

Hoger in Google komen

Als officieel Google Partner weten we door onze jarenlange ervaring precies hoe Google Ads werkt (voorheen Adwords). We zorgen voor een optimale online vindbaarheid voor de startende ondernemer tot bovenkant MKB. Door het inzetten van Google Ads voor jouw webshop, kan jij meer bezoekers en dus meer verkopen krijgen. Er heerst hier een no-nonsense cultuur waarbij we je niet als een nummer behandelen, maar als ondernemer! Ons ervaren en enthousiaste team helpt jou daarom graag om hoger in Google te komen. 

Al vanaf €229,- per maand ontzorgen wij je volledig!

Neem contact met mij op

Weten hoe wij webshops een flinke boost geven?

Graag leren we jou als webshophouder kennen. En we zijn benieuwd naar je online doelstellingen: wat verwacht je van online adverteren? Hoe kunnen we de beste resultaten voor jou behalen? En welk budget hoort daar dan bij? We horen graag je verhaal! Uiteraard geven we ook onze input daarbij.

Kom direct met ons in contact door te bellen naar 072 564 8908Of mail naar boostyourtraffic@mediatrend.nl

Google Ads voor jouw webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten maar ook zeker het optimaliseren én uitbreiden van Shopping campagnes. Dus heb jij een webshop bij bijvoorbeeld: Shopify, WooCommerce, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed of Google shopping? Dan kunnen wij direct voor met Google Ads voor jouw webshop aan de slag.

 

Al bekend met Google Merchant Center? Hiermee kan je winkel- en productinformatie naar Google uploaden en zichtbaar maken voor kopers overal op Google. Zo zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw producten zien wanneer ze op Google zoeken. Vergeet daarbij niet je Google shopping feed toe te voegen. Dit is een lijst van producten waarmee je via Merchant Center kan adverteren. Wijs bij elk product een kenmerken toe, want daarmee  worden de producten gecategoriseerd in de productfeeds. Heb je daar wat hulp bij nodig. Onze specialisten helpen je graag verder!

Waarom Boost Your Traffic?

Al meer dan 200 bedrijven gingen je voor.

We ontzorgen je volledig, besparen je hoge google kosten en vooral veel tijd. Wij staan voor klaar om het maximale uit je campagne te halen.

Google ads Logo

Gecertificeerde Google Ads experts.

Onze experts vernieuwen jaarlijks hun certificaten om hun kennis en expertise op het gebied van SEA volledig up to date te houden.

Onze expertise: inzetbaar voor elke portemonnee.

Van startende ondernemer tot bovenkant MKB, wij zijn er voor je. Al vanaf €149,- per maand zetten we voor jouw bedrijf een effectieve campagne op!

Onze reviews

Based on 47 reviews.
Marjolein Viscer
Marjolein Viscer
27/07/2022
Super tevreden over MediaTrend. In het begin ging de communicatie wat stroef, maar nu heb ik 1 vast contactpersoon (Sjoerd) die er alles aan doet om het beste uit je google advertenties te halen! Nu de advertenties na een tijdje steeds meer worden geoptimaliseerd worden er steeds mooiere resultaten behaald. Bedankt!
Frits en Lianne Hommel
Frits en Lianne Hommel
25/07/2022
Wij van Parfum bij de was zijn al een paar jaar klant bij MediaTrend. En ik kan je vertellen naar volle tevredenheid. Pierre denkt echt mee met alles en heeft ook echt hart voor onze zaak. Super tevreden, ga zo door.
Merwin Rook
Merwin Rook
07/07/2022
Uitstekend contact, effectieve campagnes!
rodhy kroeze
rodhy kroeze
07/06/2022
Goed meewerkend bedrijf, ook voor de kleinere ondernemer. Communicatie is altijd erg prettig, afspraken worden nagekomen. Al met al een aanrader!
Marcel van Hallem
Marcel van Hallem
07/06/2022
Ik werk al een aantal jaren tevreden met Mediatrend ism eensitevooruwbedrijf.nl. Vandaag weer prettig contact gehad en begrip gekregen voor mijn verlate betaling. Ook keurig weer direct mijn nieuwe adres verwerkt. Heerlijk ook om ontzorgd te worden als je het al zo druk hebt en even persoonlijk herinnering te krijgen! Dank je Jeannie de Jong voor je klantgerichte houding 🤩
Marco Ciftci
Marco Ciftci
03/06/2022
Ik werk al reeds een jaar samen met Mediatrend, en ben erg tevreden met de resultaten. Ze hebben mijn toenmalige Google Ads campagnes geoptimaliseerd, waardoor ik een stuk betere ROAS heb behaald. Ook fijne en professionele communicatie met de specialisten, ik kijk uit naar de toekomst!
Kim de Jong
Kim de Jong
06/04/2022
Professioneel bedrijf, goede communicatie en juiste dienstverlening.
Joost Blekkink
Joost Blekkink
31/03/2022
Namens The Citadel Company zij wij erg tevreden over het contact met Mediatrend. Met Chris hebben wij een contactpersoon waar snel geschakeld mee kan worden en die veel kennis heeft van zaken (Google Ads).

Pierre Bruin

Google Ads Specialist

Sjoerd Bijlstra

Google Ads Specialist

De gezichten achter Boost Your Traffic

Passie voor online advertising

Onze gewaardeerde klanten

Zij kregen al een boost! Is jouw bedrijf de volgende?

Ken je iemand voor wie dit aanbod interessant is? Deel dan deze pagina!

Ken je iemand voor wie dit aanbod interessant is? Deel dan deze pagina!