fbpx

Meer bezoekers met Google Ads voor jouw webshop!

Online shoppen is populairder dan ooit tevoren! Maar ben jij wel online vindbaar voor al die potentiële klanten? Onze specialisten staan klaar om dit voor je te realiseren met Google Ads voor jouw webshop.

Vraag nu gratis onze Google Ads Scan aan.

Kies het perfecte pakket voor jou!

Zit jouw pakket er niet tussen? Geen zorgen, kom met ons in contact over de op maat gemaakte pakketten.

Starter

€249 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display
 • 2 Campagnes | 4 Ad groepen
 • Tot 16 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €1000
 • Excl eenmalige account setup €299

Business

€329 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 3 Campagnes | 6 Ad groepen
 • Tot 30 advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €3000
 • Excl eenmalige account setup €399
Webshop

Professional

€549 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 6 Campagnes | 12 Ad groepen
 • Tot 60 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €6000
 • Excl eenmalige account setup €499

Hoger in Google komen

Als officieel Google Partner weten we door onze jarenlange ervaring precies hoe Google Ads werkt (voorheen Adwords). We zorgen voor een optimale online vindbaarheid voor de startende ondernemer tot bovenkant MKB. Door het inzetten van Google Ads voor jouw webshop, kan jij meer bezoekers en dus meer verkopen krijgen. Er heerst hier een no-nonsense cultuur waarbij we je niet als een nummer behandelen, maar als ondernemer! Ons ervaren en enthousiaste team helpt jou daarom graag om hoger in Google te komen. 

Al vanaf €229,- per maand ontzorgen wij je volledig!

Neem contact met mij op

Weten hoe wij webshops een flinke boost geven?

Graag leren we jou als webshophouder kennen. En we zijn benieuwd naar je online doelstellingen: wat verwacht je van online adverteren? Hoe kunnen we de beste resultaten voor jou behalen? En welk budget hoort daar dan bij? We horen graag je verhaal! Uiteraard geven we ook onze input daarbij.

Kom direct met ons in contact door te bellen naar 072 564 8908Of mail naar boostyourtraffic@mediatrend.nl

Google Ads voor jouw webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten maar ook zeker het optimaliseren én uitbreiden van Shopping campagnes. Dus heb jij een webshop bij bijvoorbeeld: Shopify, WooCommerce, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed of Google shopping? Dan kunnen wij direct voor met Google Ads voor jouw webshop aan de slag.

 

Al bekend met Google Merchant Center? Hiermee kan je winkel- en productinformatie naar Google uploaden en zichtbaar maken voor kopers overal op Google. Zo zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw producten zien wanneer ze op Google zoeken. Vergeet daarbij niet je Google shopping feed toe te voegen. Dit is een lijst van producten waarmee je via Merchant Center kan adverteren. Wijs bij elk product een kenmerken toe, want daarmee  worden de producten gecategoriseerd in de productfeeds. Heb je daar wat hulp bij nodig. Onze specialisten helpen je graag verder!

Waarom Boost Your Traffic?

Al meer dan 200 bedrijven gingen je voor.

We ontzorgen je volledig, besparen je hoge google kosten en vooral veel tijd. Wij staan voor klaar om het maximale uit je campagne te halen.

Google ads Logo

Gecertificeerde Google Ads experts.

Onze experts vernieuwen jaarlijks hun certificaten om hun kennis en expertise op het gebied van SEA volledig up to date te houden.

Onze expertise: inzetbaar voor elke portemonnee.

Van startende ondernemer tot bovenkant MKB, wij zijn er voor je. Al vanaf €149,- per maand zetten we voor jouw bedrijf een effectieve campagne op!

Onze reviews

Excellent
Based on 97 reviews
Nanieke
Nanieke
20/06/2023
MediaTrend gaf eerlijk aan dat een samenwerking op dit moment nog niet lonend zou zijn voor mijn bedrijf. Daarentegen kreeg ik uitgebreid en gratis advies over hoe ik zelf alvast aan de slag kan! Helemaal top, ik zal zeker bij ze terugkomen als ik wat verder ben met mijn bedrijf.
Bas van der Zee
Bas van der Zee
19/06/2023
Echt een topbedrijf! Al een geruime tijd maak ik gebruik van de diensten van Mediatrend en ik ben erg tevreden. Ik zou Mediatrend zeker aanbevelen.
STS Health Supplies
STS Health Supplies
19/06/2023
Goed gekwalificeerd personeel. Het bezoek aan de website ecolife-shop is zeker omhoog gegaan. Aanrader voor diegene die zich beter wil positioneren in Google.
Lisa van den Berg
Lisa van den Berg
15/06/2023
Ik heb mooie en eerlijke tips gekregen tijdens een gratis analyse van mijn Google Ads campagnes. Hier kan ik zelf weer verder mee! Dank je wel!
Marketing PURA
Marketing PURA
14/06/2023
Prettige communicatie met o.a. Jeremiah die voor ons gedurende 6 maanden de Google Ads heeft bijgehouden en geoptimaliseerd. Samen streven naar een mooi resultaat en meer zichtbaarheid bij de juiste doelgroep. Ook bij overige vragen denken ze goed met je mee!
Feel Good Spray Tan Amersfoort
Feel Good Spray Tan Amersfoort
09/06/2023
Sinds eind april 2023 met hen een samenwerking en ik kan nu al zeggen na 6 weken inzetten van hun kracht, specialisme en kennis dat mijn omzet een enorme boost heeft gekregen. De hoeveelheid conversies, aantal bestellingen en website bezoek heeft een flinke groei gemaakt. De bereikbaarheid, contact en dienstverlening ervaar ik als zeer prettig. Ook denken ze goed met je mee op weg naar groei mogelijkheden. Kortom een aanrader, ook ik vond het spannend en twijfelde of het mij echt zou kunnen helpen maar nu kan ik zeggen: had ik dit maar eerder besloten!
Zilver Draakje
Zilver Draakje
06/06/2023
Enige tijd geleden werd ik benaderd voor een gratis analyse van mijn Google Adds campagne die mij veel duidelijkheid heeft gegeven. Mediatrend heeft mij erg goed geholpen middels fijne en vriendelijke communicatie. Met veel geduld meegedacht met mijn bedrijf en gemaakte afspraken werden altijd netjes nageleefd, zonder opdringerig over te komen. Ik raad de analyse aan iedereen aan.
Nick Bakker
Nick Bakker
05/06/2023
Jeremiah heeft ons geholpen om campagne op te zetten voor onze google ads. We zijn er tevreden mee. Raad het bedrijf aan.
Hanneke Lenders
Hanneke Lenders
25/05/2023
Bij Mediatrend weten ze wat ze aan het doen zijn. Ik zou zelf nooit zulke mooie resultaten uit de campagnes kunnen halen dus het is de investering meer dan waard. De communicatie is top. Het is fijn een vaste contactpersoon te hebben die ook heel goed naar het totaalplaatje kijkt (Ads, organisch, website). Kortom: bij twijfel, doen!

Pierre Bruin

Google Ads Specialist

Sjoerd Bijlstra

Google Ads Specialist

De gezichten achter Boost Your Traffic

Passie voor online advertising

Onze gewaardeerde klanten

Zij kregen al een boost! Is jouw bedrijf de volgende?

Ken je iemand voor wie dit aanbod interessant is? Deel dan deze pagina!

Ken je iemand voor wie dit aanbod interessant is? Deel dan deze pagina!

Op maat gemaakt pakket voor mij
Ik ga voor Starter!
Ik ga voor Business!
Ik ga voor Professional!
Ik ga voor Pinterest Business!
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?