Meer bezoekers met Google Ads voor jouw webshop!

Online shoppen is populairder dan ooit tevoren! Maar ben jij wel online vindbaar voor al die potentiële klanten? Onze specialisten staan klaar om dit voor je te realiseren met Google Ads voor jouw webshop.

Vraag nu gratis onze Google Ads Scan aan.

Kies het perfecte pakket voor jou!

Zit jouw pakket er niet tussen? Geen zorgen, kom met ons in contact over de op maat gemaakte pakketten.

Starter

€249 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display
 • 2 Campagnes | 4 Ad groepen
 • Tot 16 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €1000
 • Excl eenmalige account setup €299

Business

€329 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 3 Campagnes | 6 Ad groepen
 • Tot 30 advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €3000
 • Excl eenmalige account setup €399
Webshop

Professional

€549 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 6 Campagnes | 12 Ad groepen
 • Tot 60 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €6000
 • Excl eenmalige account setup €499

Hoger in Google komen

Als officieel Google Partner weten we door onze jarenlange ervaring precies hoe Google Ads werkt (voorheen Adwords). We zorgen voor een optimale online vindbaarheid voor de startende ondernemer tot bovenkant MKB. Door het inzetten van Google Ads voor jouw webshop, kan jij meer bezoekers en dus meer verkopen krijgen. Er heerst hier een no-nonsense cultuur waarbij we je niet als een nummer behandelen, maar als ondernemer! Ons ervaren en enthousiaste team helpt jou daarom graag om hoger in Google te komen. 

Al vanaf €229,- per maand ontzorgen wij je volledig!

Neem contact met mij op

Weten hoe wij webshops een flinke boost geven?

Graag leren we jou als webshophouder kennen. En we zijn benieuwd naar je online doelstellingen: wat verwacht je van online adverteren? Hoe kunnen we de beste resultaten voor jou behalen? En welk budget hoort daar dan bij? We horen graag je verhaal! Uiteraard geven we ook onze input daarbij.

Kom direct met ons in contact door te bellen naar 072 564 8908Of mail naar boostyourtraffic@mediatrend.nl

Google Ads voor jouw webshop

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten maar ook zeker het optimaliseren én uitbreiden van Shopping campagnes. Dus heb jij een webshop bij bijvoorbeeld: Shopify, WooCommerce, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed of Google shopping? Dan kunnen wij direct voor met Google Ads voor jouw webshop aan de slag.

 

Al bekend met Google Merchant Center? Hiermee kan je winkel- en productinformatie naar Google uploaden en zichtbaar maken voor kopers overal op Google. Zo zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw producten zien wanneer ze op Google zoeken. Vergeet daarbij niet je Google shopping feed toe te voegen. Dit is een lijst van producten waarmee je via Merchant Center kan adverteren. Wijs bij elk product een kenmerken toe, want daarmee  worden de producten gecategoriseerd in de productfeeds. Heb je daar wat hulp bij nodig. Onze specialisten helpen je graag verder!

Waarom Boost Your Traffic?

Al meer dan 200 bedrijven gingen je voor.

We ontzorgen je volledig, besparen je hoge google kosten en vooral veel tijd. Wij staan voor klaar om het maximale uit je campagne te halen.

Google ads Logo

Gecertificeerde Google Ads experts.

Onze experts vernieuwen jaarlijks hun certificaten om hun kennis en expertise op het gebied van SEA volledig up to date te houden.

Onze expertise: inzetbaar voor elke portemonnee.

Van startende ondernemer tot bovenkant MKB, wij zijn er voor je. Al vanaf €149,- per maand zetten we voor jouw bedrijf een effectieve campagne op!

Onze reviews

Based on 70 reviews
DCA Dienstverlening
DCA Dienstverlening
07/10/2022
Mediatrend werken wij nu al 2 jaar samen mee, zeer tevreden! Wij worden nu door Bekas geholpen en dat is fijn om altijd met 1 persoon in contact te zijn en het werkwijze is prima.
Mike Were
Mike Were
28/09/2022
Super contact gehad met Monica! Ik had heel wat vragen over het goed vindbaar zijn in Google! En ze kon me hier goed bij adviseren. Ik word morgen gebeld door een van haar collega’s waar door ik eindelijk is goed vindbaar ga zijn in Google! Veel bedrijven gesproken maar het gesprek verliep toch niet zoals ik het hoopte. Door Monica heb ik hier een goed gevoel bij dat me website goed in Google gaat staan.
Julia Klaver
Julia Klaver
27/09/2022
Fijn bedrijf, heel toegankelijk en persoonlijk. Nog niet zo lang bij Mediatrend, maar de resultaten gaan de goede kant op.
fietsverhuur parkzicht
fietsverhuur parkzicht
27/09/2022
Wij maken gebruik van mediatrend en zijn heel tevreden 😊 Aanrader
richard van der vaart
richard van der vaart
27/09/2022
Na slechte start nu heel tevreden ! Aanrader !
Pets en Co de moel Wervershoof
Pets en Co de moel Wervershoof
27/09/2022
Tevreden over de samenwerking met Mediatrend. Fijne persoonlijke benadering en bespreking van de campagnes. Specialist Pierre denkt mee en adviseert op een prettige manier.
Ferdy Harteveld
Ferdy Harteveld
26/09/2022
Zeer tevreden over het contact en de manier van werken, alles wordt duidelijk omschreven en uitgevoerd. campagnes worden overlegt en op aanvraag aangepast of uitgebreid. ik heb eerder al gebruik gemaakt van hun diensten en vertrouw er op dat het ook deze keer weer een succes wordt. zoek je een goede betrouwbare partij voor je ADS campagne dan raad ik ze Mediatrent zeker aan.
Biora .nl
Biora .nl
23/09/2022
Hoi, prima samenwerking met Sterre.
Willem Bel
Willem Bel
20/09/2022
Samenwerking met MediaTrend was een goed idee: prima communicatie, genoeg resultaat en sympathieke medewerkers zoals mijn vriend Bekas. Goede keuze voor een klein bedrijf als het onze, waar internetmarketing soms niet altijd even professioneel gaat.
Spa 1001
Spa 1001
19/09/2022
Fijne ervaring met Mediatrend. Goed bereikbaar en er vinden maandelijkse evaluaties plaats. Ze hebben ons geholpen onze google ads goed in kaart te brengen en beter op de kaart te zetten. Bedankt!

Pierre Bruin

Google Ads Specialist

Sjoerd Bijlstra

Google Ads Specialist

De gezichten achter Boost Your Traffic

Passie voor online advertising

Onze gewaardeerde klanten

Zij kregen al een boost! Is jouw bedrijf de volgende?

Ken je iemand voor wie dit aanbod interessant is? Deel dan deze pagina!

Ken je iemand voor wie dit aanbod interessant is? Deel dan deze pagina!