Google Ads

Adverteren met tekst, beeld en video

Jouw bedrijf beter zichtbaar

Wij regelen het voor je.

Ons team van Google Ads experts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van Google Ads campagnes tegen een vastgesteld budget. 

Jouw bedrijf beter zichtbaar

Wij regelen het voor je met Google Ads.

Ons team van gecertificeerde Google Ads experts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van Google Ads campagnes tegen een vastgesteld budget.

Teamleider Google Ads Naomi

Ons aanbod

Verschillende advertentiemogelijkheden

Verschillende advertentiemogelijkheden

Search

Laat je advertenties zien in de Google zoekmachine.

Display

Val op met beeld en tekst op verschillende kanalen.

Shopping

Breng je productaanbod onder de aandacht.

Video

Breng het verhaal van je bedrijf tot leven met video.

Kies het pakket wat bij jouw wensen past

*De looptijd van alle pakketten bedraagt 6 maanden.

Starter

€229 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display
 • 2 Campagnes | 4 Ad groepen
 • Tot 16 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €1000
 • Excl eenmalige account setup €299

Business

€299 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 3 Campagnes | 6 Ad groepen
 • Tot 30 advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €3000
 • Excl eenmalige account setup €399
Meest gekozen

Professional

€699 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 6 Campagnes | 12 Ad groepen
 • Tot 60 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Advertentiebudget tot max €6000
 • Excl eenmalige account setup €499

Ben jij klaar voor meer bezoekers?

Zo gaan we voor je aan de slag

Hebben we je aan de hand van de gemaakte prognose overtuigd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan zetten we direct de Google Ads-campagne voor je op. Natuurlijk adviseren we je over de hoogte van het budget. Daarnaast zorgen we er ook voor dat we met de juiste zoektermen jouw advertentie laten zien aan mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Hier beginnen we mee

En dan gaan we online!

Veelgestelde vragen

Wij denken graag met je mee

Met een Google Ads campagne kan jouw bedrijf op bepaalde zoekwoorden worden gevonden wanneer iemand op deze woorden zoekt via Google. Maar of je advertentie uiteindelijk getoond wordt hangt ook af van zaken als de populariteit van een zoekterm en daarmee de prijs die je wil betalen om getoond te worden.

Daarnaast speelt locatie, context en relevantie van de zoekopdracht ook een grote rol. Wat het grote voordeel van Google Ads is? Je betaalt alleen wanneer een bezoeker ook daadwerkelijk op je advertentie klikt, vertoningen zijn dus helemaal gratis.

Met een Google Ads campagne wordt jouw advertentie hoog in de zoekresultaten van Google getoond. Wordt er op je advertentie geklikt dan betaal je hiervoor per klik een klein bedrag. De prijs voor een klik varieert van €0,01 tot soms wel vele euro’s per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

De kosten voor een campagne worden dus bepaald door enerzijds het vaste maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor het beheer van je campagne (vanaf €229,- per maand) en anderzijds het bedrag wat Google je periodiek in rekening brengt voor de daadwerkelijk gegenereerde kliks.

Hoeveel je voor het klikbudget moet uit moet trekken hangt erg af van je online doelstellingen en wat je daar uiteindelijk financieel voor over hebt. Het budget wat nodig is om je doelstellingen te behalen wordt voornamelijk bepaald door de concurrentie op Google Ads, de zoekwoorden die je wil gebruiken en de locatie waarop jij gevonden wil worden.

Dus de hoogte van het budget hangt er vanaf wat jij wilt bereiken: met meer budget zal je meer bezoekers binnen halen. Heb je een beperkt budget, dan zal je minder bezoekers binnenhalen. Maar onze specialisten helpen jou graag bij het bepalen van een passend en efficiënt budget voor jouw campagne. 

Om een hoge standaard te behouden stelt Google verschillende vereisten aan bedrijven die Partner willen worden (en blijven!). Er wordt daarbij o.a. gekeken naar onze Google Ads-vaardigheden en –expertise en of we opbrengstgroei realiseren voor voor onze klanten.

Met trots kunnen wij zeggen dat MediaTrend nu ruim 6 jaar Google Partner is en zich aldus heeft bewezen in het behalen van online succes middels de inzet van Google producten als o.a. Google Ads & Google Analytics!

Ja, dat is mogelijk. Je kunt je advertenties laten pauzeren en ook weer hervatten wanneer je maar wilt. Heb je het in eens erg druk en heb je geen tijd meer om klanten te bedienen. (Dan doen de advertenties hun werk). We pauzeren je campagnes totdat jij weer aangeeft wanneer je er weer klaar voor bent. Je betaalt dan geen advertentiekosten, alleen onze maandelijkse beheerdersfee.

Vanzelfsprekend. Meten is immers weten. Als we de campagne eenmaal hebben opgezet en deze online staat, sturen we je een uitnodiging waarmee je kunt inloggen in het account, zodat je in de rapportages mee kunt kijken naar het verloop van de campagne.

Daarnaast maken we bij het opzetten van je campagne ook direct een Google Analytics account plus de Google Tag Manager voor je aan, zodat we gelijk vanaf het begin de “conversies” op je website kunnen meten.

Hierdoor wordt de campagne steeds beter en daarmee zorgen we er dus voor dat het budget efficienter wordt besteed en het rendement verder wordt verhoogd. Als we de campagne online hebben gezet volgt het belangrijkste, namelijk monitoren en optimaliseren. Hierdoor wordt je budget efficiënter besteed en het rendement verhoogd.

 

We houden de conversies bij, en meten hoe goed je zoekwoorden en advertenties presteren. Op basis hiervan geven we je advies over het benodigde budget. Méér kliks voor je geld, daar gáán we voor!

Na de eerste 6 maanden gaan we natuurlijk met elkaar de behaalde resultaten evalueren en hopen we natuurlijk, dat we je hebben kunnen overtuigen van onze expertise. Dat we je geen geld kosten, maar geld voor je opleveren.  

Daarom zetten we je contract nooit zomaar stop en verlengen we na deze periode elke maand automatisch, zo houden we onze werkwijze flexibel en transparant.

Heb je nog vragen?

Laat het ons weten. Wij helpen je graag.