Een Google Ads campagne iets voor jou?

Adverteer direct op de meest gebruikte zoekmachine

Jouw bedrijf hoger in Google

Wij gaan graag voor je aan de slag

Wat we veel horen van nieuwe klanten is dat ze graag “hoog in Google willen komen”. Enerzijds omdat je ziet dat er méér en méér online gezocht, geshopt én gevonden wordt. Anderzijds omdat je concurrenten wél bovenaan in de resultaten van Google staan. Waardoor jij helaas potentiële klanten misloopt. En dat is wel het laatste wat je wilt.

Ons team van Google Ads experts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van Google Ads campagnes tegen een vastgesteld budget. Met een op maat gemaakte Google Ads campagne vanaf €99,- per maand, kan ook jij profiteren van de boost die dit geeft aan je bedrijf.

 
Google Ads Boost Your Traffic

Waarom Google Ads?

rendement verhogen Google Ads campagne

Snel gevonden worden

Door te adverteren via Google kom je direct in de zoek- resultaten. Met Google Ads stel je advertenties en zoekwoorden in. Hiermee verschijnt je bedrijf bovenaan bij gesponsorde resultaten van Google wanneer een potentiële klant hierop zoekt.

Google Ads specialisten

Gericht adverteren

De campagne is zichtbaar voor jouw doelgroep, in jouw regio, op het gewenste tijdstip. Alleen bezoekers die echt op zoek zijn naar jouw product of dienst zien je advertentie. Zo besteden we het budget efficiënt en voorkomen we kosten.

Goedkope Google Ads campagne

Meer websiteverkeer

Ontvang met Google Ads direct meer bezoekers naar je website. Door deze met een goede landingspagina te laten converteren, krijgt jouw bedrijf meer klanten en dus meer omzet! En het mooie is: je betaald alleen per klik op je advertentie.

Vraag een gratis prognose aan!

Benieuwd wat een Google Ads campagne je kan opleveren?

Krijg direct inzicht met onze gratis prognose

Overweeg je Google Ads in te zetten om je bedrijf te promoten, maar vraag je je af wat het je gaat opleveren en vooral tegen welke kosten?

Laat ons weten onder welke zoektermen je gevonden wil worden en in welke regio je wilt adverteren. Wij voeren dan een gratis keyword-onderzoek voor je uit.

Op basis van historische data van Google maken wij een prognose voor jou. Zo weet je wat een campagne specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ben jij klaar voor meer bezoekers?

Stap voor stap: zo gaan we voor je aan de slag

Hebben we je aan de hand van de gemaakte prognose overtuigd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan zetten we direct de Google Ads-campagne voor je op. Natuurlijk adviseren we je over de hoogte van het budget. Daarnaast zorgen we er ook voor dat we met de juiste zoektermen jouw advertentie laten zien aan mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Probeer Google Ads een half jaar uit. Neem nu contact op en krijg 3 maanden lang €30,- korting op ons normale tarief van €129,- per maand!  

Eerst doen we dit

  • Analyseren van je wensen en behoeften
  • We checken je website op conversie verbeteringen
  • Integreren koppeling Google Analytics
  • Zoektermen, locatie en budget instellen

En dan gaan we online!

  • Resultaten monitoren en de kwaliteit bewaken
  • Dagelijks beheren en bijsturen van campagnes
  • Naar wens Google Ads budget aanpassen
  • Conversies meten en resultaten bespreken

Veel gestelde vragen

Wij denken graag met je mee

Met een Google Ads campagne kan jouw bedrijf op bepaalde zoekwoorden worden gevonden wanneer iemand op deze woorden zoekt via Google. Maar of je advertentie uiteindelijk getoond wordt hangt ook af van zaken als de populariteit van een zoekterm en daarmee de prijs die je wil betalen om getoond te worden. Daarnaast speelt locatie, context en relevantie van de zoekopdracht ook een grote rol. Wat het grote voordeel van Google Ads is? Je betaalt alleen wanneer een bezoeker ook daadwerkelijk op je advertentie klikt, vertoningen zijn dus helemaal gratis.

Met een Google Ads campagne wordt jouw advertentie hoog in de zoekresultaten van Google getoond. Wordt er op je advertentie geklikt dan betaal je hiervoor per klik een klein bedrag. De prijs voor een klik varieert van €0,01 tot soms wel vele euro’s per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

De kosten voor een campagne worden dus bepaald door enerzijds het vaste maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor het beheer van je campagne (vanaf €99,- per maand) en anderzijds het bedrag wat Google je periodiek in rekening brengt voor de daadwerkelijk gegenereerde kliks.

 

Hoeveel je voor het klikbudget moet uit moet trekken hangt erg af van je online doelstellingen en wat je daar uiteindelijk financieel voor over hebt. Het budget wat nodig is om je doelstellingen te behalen wordt voornamelijk bepaald door de concurrentie op Google Ads, de zoekwoorden die je wil gebruiken en de locatie waarop jij gevonden wil worden.

Dus de hoogte van het budget hangt er vanaf wat jij wilt bereiken: met meer budget zal je meer bezoekers binnen halen. Heb je een beperkt budget, dan zal je minder bezoekers binnenhalen. Maar onze specialisten helpen jou graag bij het bepalen van een passend en efficiënt budget voor jouw campagne. 

Om een hoge standaard te behouden stelt Google verschillende vereisten aan bedrijven die Partner willen worden (en blijven!). Er wordt daarbij o.a. gekeken naar onze Google Ads-vaardigheden en –expertise en of we opbrengstgroei realiseren voor voor onze klanten.

Met trots kunnen wij zeggen dat MediaTrend nu ruim 6 jaar Google Partner is en zich aldus heeft bewezen in het behalen van online succes middels de inzet van Google producten als o.a. Google Ads & Google Analytics!

Ja, dat is mogelijk. Je kunt je advertenties laten pauzeren en ook weer hervatten wanneer je maar wilt. Heb je het in eens erg druk en heb je geen tijd meer om klanten te bedienen. (Dan doen de advertenties hun werk). We pauzeren je campagnes totdat jij weer aangeeft wanneer je er weer klaar voor bent. Je betaalt dan geen advertentiekosten, alleen onze maandelijkse beheerdersfee.

Vanzelfsprekend. Meten is immers weten. Als we de campagne eenmaal hebben opgezet en deze online staat, sturen we je een uitnodiging waarmee je kunt inloggen in het account, zodat je in de rapportages mee kunt kijken naar het verloop van de campagne.

Daarnaast maken we bij het opzetten van je campagne ook direct een Google Analytics account plus de Google Tag Manager voor je aan, zodat we gelijk vanaf het begin de “conversies” op je website kunnen meten.

Hierdoor wordt de campagne steeds beter en daarmee zorgen we er dus voor dat het budget efficienter wordt besteed en het rendement verder wordt verhoogd. Als we de campagne online hebben gezet volgt het belangrijkste, namelijk monitoren en optimaliseren. Hierdoor wordt je budget efficiënter besteed en het rendement verhoogd. We houden de conversies bij, en meten hoe goed je zoekwoorden en advertenties presteren. Op basis hiervan geven we je advies over het benodigde budget. Méér kliks voor je geld, daar gáán we voor!

Ja, we zullen je campagne nooit zomaar stopzetten. Maar je kunt vanzelfsprekend na het eerste half jaar de samenwerking maandelijks met ons beëindigen zonder verdere verplichtingen. 

Na de eerste 6 maanden gaan we met elkaar de behaalde resultaten evalueren en hopen we natuurlijk, dat we je hebben kunnen overtuigen van onze expertise. En dat we je geen geld kosten, maar geld voor je opleveren. 

Meer weten over Google Ads?

En wat een geoptimaliseerde campagne voor jouw bedrijf kan betekenen?

Google Ads Boost your traffic