Een Google Ads campagne iets voor jou?

Adverteer direct op de grootste en meest gebruikte zoekmachine ter wereld

Jouw bedrijf hoger in Google

Wij gaan voor je aan de slag!

Wat we veel horen van nieuwe klanten is dat ze graag “hoger in Google willen komen”. Enerzijds omdat je ziet dat er steeds meer online gezocht, gekocht en gevonden wordt. Anderzijds omdat je concurrenten wél bovenaan in de resultaten van Google staan. Waardoor jij helaas potentiële klanten misloopt. Dat is wel het laatste wat je wilt toch?

Ons team van Google Ads experts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van Google Ads campagnes tegen een vastgesteld budget. Met een op maat gemaakte Google Ads campagne al vanaf €149,- per maand, kan ook jij profiteren van een boost in jouw bedrijf.

 

Teamleider Google Ads Naomi

Waarom Google Ads?

Wordt snel gevonden

Door te adverteren via Google kom je direct in de zoek- resultaten. Met Google Ads stel je advertenties en zoekwoorden in. Hiermee verschijnt je bedrijf bovenaan bij gesponsorde resultaten van Google wanneer een potentiële klant hierop zoekt.

Google ads Logo

Gericht adverteren

De campagne is zichtbaar voor jouw doelgroep, in jouw regio, op het gewenste tijdstip. Alleen bezoekers die echt op zoek zijn naar jouw product of dienst zien je advertentie. Zo besteden we het budget efficiënt en voorkomen we kosten.

Meer websiteverkeer

Ontvang met Google Ads direct meer bezoekers naar je website. Door deze met een goede landingspagina te laten converteren, krijgt jouw bedrijf meer klanten en dus meer omzet! En het mooie is: je betaald alleen per klik op je advertentie.

Ja, ik wil een gratis Prognose

Benieuwd wat een Google Ads campagne je kan opleveren?

Begin met Google Ads en groei met je bedrijf

Overweeg je Google Ads in te zetten om je bedrijf te promoten, maar vraag je je af wat het je gaat opleveren en vooral tegen welke kosten? Op basis van historische data van Google maken onze Google Ads Specialisten een prognose voor jou. Zo weet je wat een campagne specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen. 
 
Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend een prognose!

Kies het perfecte pakket voor jou!

Zit jouw pakket er niet tussen? Geen zorgen, kom met ons in contact over de op maat gemaakte pakketten.

Business

149 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display
 • 2 Campagnes
 • 4 Advertentiegroepen
 • 16 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Looptijd vanaf 6 maanden
 • Excl eenmalige account setup €199
 • Ads budget maximaal €1000

Professional

199 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 3 Campagnes
 • 6 Advertentiegroepen
 • 30 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Looptijd vanaf 6 maanden
 • Excl eenmalige account setup €249
 • Ads budget maximaal €1500
Meest gekozen

Expert

299 Per maand
 • Zoeknetwerk + Display + Shopping
 • 6 Campagnes
 • 12 Advertentiegroepen
 • 60 Advertenties
 • Maandelijkse rapportage
 • Looptijd vanaf 6 maanden
 • Excl eenmalige account setup €399
 • Ads budget maximaal €4000

Ben jij klaar voor meer bezoekers?

Zo gaan we voor je aan de slag

Hebben we je aan de hand van de gemaakte prognose overtuigd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan zetten we direct de Google Ads-campagne voor je op. Natuurlijk adviseren we je over de hoogte van het budget. Daarnaast zorgen we er ook voor dat we met de juiste zoektermen jouw advertentie laten zien aan mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Hier beginnen we mee

En dan gaan we online!

Veel gestelde vragen

Wij denken graag met je mee

Met een Google Ads campagne kan jouw bedrijf op bepaalde zoekwoorden worden gevonden wanneer iemand op deze woorden zoekt via Google. Maar of je advertentie uiteindelijk getoond wordt hangt ook af van zaken als de populariteit van een zoekterm en daarmee de prijs die je wil betalen om getoond te worden.

Daarnaast speelt locatie, context en relevantie van de zoekopdracht ook een grote rol. Wat het grote voordeel van Google Ads is? Je betaalt alleen wanneer een bezoeker ook daadwerkelijk op je advertentie klikt, vertoningen zijn dus helemaal gratis.

Met een Google Ads campagne wordt jouw advertentie hoog in de zoekresultaten van Google getoond. Wordt er op je advertentie geklikt dan betaal je hiervoor per klik een klein bedrag. De prijs voor een klik varieert van €0,01 tot soms wel vele euro’s per klik afhankelijk van de trefwoorden die je kiest. Hierbij kan je zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks via Google.

De kosten voor een campagne worden dus bepaald door enerzijds het vaste maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor het beheer van je campagne (vanaf €149,- per maand) en anderzijds het bedrag wat Google je periodiek in rekening brengt voor de daadwerkelijk gegenereerde kliks.

Hoeveel je voor het klikbudget moet uit moet trekken hangt erg af van je online doelstellingen en wat je daar uiteindelijk financieel voor over hebt. Het budget wat nodig is om je doelstellingen te behalen wordt voornamelijk bepaald door de concurrentie op Google Ads, de zoekwoorden die je wil gebruiken en de locatie waarop jij gevonden wil worden.

Dus de hoogte van het budget hangt er vanaf wat jij wilt bereiken: met meer budget zal je meer bezoekers binnen halen. Heb je een beperkt budget, dan zal je minder bezoekers binnenhalen. Maar onze specialisten helpen jou graag bij het bepalen van een passend en efficiënt budget voor jouw campagne. 

Om een hoge standaard te behouden stelt Google verschillende vereisten aan bedrijven die Partner willen worden (en blijven!). Er wordt daarbij o.a. gekeken naar onze Google Ads-vaardigheden en –expertise en of we opbrengstgroei realiseren voor voor onze klanten.

Met trots kunnen wij zeggen dat MediaTrend nu ruim 6 jaar Google Partner is en zich aldus heeft bewezen in het behalen van online succes middels de inzet van Google producten als o.a. Google Ads & Google Analytics!

Ja, dat is mogelijk. Je kunt je advertenties laten pauzeren en ook weer hervatten wanneer je maar wilt. Heb je het in eens erg druk en heb je geen tijd meer om klanten te bedienen. (Dan doen de advertenties hun werk). We pauzeren je campagnes totdat jij weer aangeeft wanneer je er weer klaar voor bent. Je betaalt dan geen advertentiekosten, alleen onze maandelijkse beheerdersfee.

Vanzelfsprekend. Meten is immers weten. Als we de campagne eenmaal hebben opgezet en deze online staat, sturen we je een uitnodiging waarmee je kunt inloggen in het account, zodat je in de rapportages mee kunt kijken naar het verloop van de campagne.

Daarnaast maken we bij het opzetten van je campagne ook direct een Google Analytics account plus de Google Tag Manager voor je aan, zodat we gelijk vanaf het begin de “conversies” op je website kunnen meten.

Hierdoor wordt de campagne steeds beter en daarmee zorgen we er dus voor dat het budget efficienter wordt besteed en het rendement verder wordt verhoogd. Als we de campagne online hebben gezet volgt het belangrijkste, namelijk monitoren en optimaliseren. Hierdoor wordt je budget efficiënter besteed en het rendement verhoogd.

 

We houden de conversies bij, en meten hoe goed je zoekwoorden en advertenties presteren. Op basis hiervan geven we je advies over het benodigde budget. Méér kliks voor je geld, daar gáán we voor!

Na de eerste 6 maanden gaan we natuurlijk met elkaar de behaalde resultaten evalueren en hopen we natuurlijk, dat we je hebben kunnen overtuigen van onze expertise. Dat we je geen geld kosten, maar geld voor je opleveren.  

Daarom zetten we je contract nooit zomaar stop en verlengen we het contract met zes maanden.

Wil je meer weten over Google Ads?

En wat een effectieve campagne voor jouw bedrijf kan betekenen

Google Ads Boost your traffic