Kom jij werken bij MediaTrend?

Solliciteer nu!

Wie is MediaTrend?

MediaTrend is gevestigd op het bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar, niet ver van station Alkmaar Noord.

 

Ambitieus, informeel en gericht op groei, zo zou je ons het beste kunnen omschrijven. Met het team van ruim 50 enthousiaste mensen bedienen we onze klanten al meer dan 20 jaar aan een betere online vindbaarheid van hun bedrijf, website en vacatures.

 

Dit doen we door websites voor onze klanten te ontwikkelen, door onze eigen succesvolle vacaturesites zoals Jobsonline in te zetten. En door met Boost Your Traffic professionele Google Ads en Meta Ads campagnes op te zetten.

 

 

Welke vacature past bij jou?

Onze tevreden klanten

Based on 63 reviews.
Biora .nl
Biora .nl
23/09/2022
Hoi, prima samenwerking met Sterre.
Willem Bel
Willem Bel
20/09/2022
Samenwerking met MediaTrend was een goed idee: prima communicatie, genoeg resultaat en sympathieke medewerkers zoals mijn vriend Bekas. Goede keuze voor een klein bedrijf als het onze, waar internetmarketing soms niet altijd even professioneel gaat.
Spa 1001
Spa 1001
19/09/2022
Fijne ervaring met Mediatrend. Goed bereikbaar en er vinden maandelijkse evaluaties plaats. Ze hebben ons geholpen onze google ads goed in kaart te brengen en beter op de kaart te zetten. Bedankt!
Henk Wets
Henk Wets
19/09/2022
Fijn bedrijf. We doen al lang zaken.
M S J
M S J
15/09/2022
Na vele marketing bedrijven te hebben geprobeerd, steekt Mediatrend er met kop en schouders boven uit. Afspraken worden nagekomen en er wordt op gezette tijden gerapporteerd en persoonlijk geïnformeerd. Kortom Mediatrend is absoluut de Google en Marketing specialist van Nederland.
maarten Paulissen (alu-pex)
maarten Paulissen (alu-pex)
15/09/2022
Mediatrend heeft ons doen groeien door een goede strategie. Maandelijks bespreken we de evolutie en werken we nieuwe strategieën uit. Wij moeten niet vragen achter betere kwaliteit.... dar zorgen ze zelf voor.
Ger van het Einde
Ger van het Einde
15/09/2022
Leuk bedrijf en goede communicatie
Jay Van der heiden
Jay Van der heiden
14/09/2022
Fijne samenwerking en goed en fijn contact. Bieden allerlei mogelijke hulp aan om ons te helpen waar nodig. Dakspecialist vriezen .
Giovanni Heesmans
Giovanni Heesmans
12/09/2022
Enorm tevreden over de samenwerking en de resultaten. Erg aardige mensen en meedenkend.