fbpx

Kom jij werken bij MediaTrend?

Solliciteer nu!

Wie is MediaTrend?

MediaTrend is gevestigd op het bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar, niet ver van station Alkmaar Noord.

 

Ambitieus, informeel en gericht op groei, zo zou je ons het beste kunnen omschrijven. Met het team van ruim 50 enthousiaste mensen bedienen we onze klanten al meer dan 20 jaar aan een betere online vindbaarheid van hun bedrijf, website en vacatures.

 

Dit doen we door websites voor onze klanten te ontwikkelen, door onze eigen succesvolle vacaturesites zoals Jobsonline in te zetten. En door met Boost Your Traffic professionele Google Ads en Meta Ads campagnes op te zetten.

 

 

Welke vacature past bij jou?

Onze tevreden klanten

Excellent
Based on 97 reviews
Nanieke
Nanieke
20/06/2023
MediaTrend gaf eerlijk aan dat een samenwerking op dit moment nog niet lonend zou zijn voor mijn bedrijf. Daarentegen kreeg ik uitgebreid en gratis advies over hoe ik zelf alvast aan de slag kan! Helemaal top, ik zal zeker bij ze terugkomen als ik wat verder ben met mijn bedrijf.
Bas van der Zee
Bas van der Zee
19/06/2023
Echt een topbedrijf! Al een geruime tijd maak ik gebruik van de diensten van Mediatrend en ik ben erg tevreden. Ik zou Mediatrend zeker aanbevelen.
STS Health Supplies
STS Health Supplies
19/06/2023
Goed gekwalificeerd personeel. Het bezoek aan de website ecolife-shop is zeker omhoog gegaan. Aanrader voor diegene die zich beter wil positioneren in Google.
Lisa van den Berg
Lisa van den Berg
15/06/2023
Ik heb mooie en eerlijke tips gekregen tijdens een gratis analyse van mijn Google Ads campagnes. Hier kan ik zelf weer verder mee! Dank je wel!
Marketing PURA
Marketing PURA
14/06/2023
Prettige communicatie met o.a. Jeremiah die voor ons gedurende 6 maanden de Google Ads heeft bijgehouden en geoptimaliseerd. Samen streven naar een mooi resultaat en meer zichtbaarheid bij de juiste doelgroep. Ook bij overige vragen denken ze goed met je mee!
Feel Good Spray Tan Amersfoort
Feel Good Spray Tan Amersfoort
09/06/2023
Sinds eind april 2023 met hen een samenwerking en ik kan nu al zeggen na 6 weken inzetten van hun kracht, specialisme en kennis dat mijn omzet een enorme boost heeft gekregen. De hoeveelheid conversies, aantal bestellingen en website bezoek heeft een flinke groei gemaakt. De bereikbaarheid, contact en dienstverlening ervaar ik als zeer prettig. Ook denken ze goed met je mee op weg naar groei mogelijkheden. Kortom een aanrader, ook ik vond het spannend en twijfelde of het mij echt zou kunnen helpen maar nu kan ik zeggen: had ik dit maar eerder besloten!
Zilver Draakje
Zilver Draakje
06/06/2023
Enige tijd geleden werd ik benaderd voor een gratis analyse van mijn Google Adds campagne die mij veel duidelijkheid heeft gegeven. Mediatrend heeft mij erg goed geholpen middels fijne en vriendelijke communicatie. Met veel geduld meegedacht met mijn bedrijf en gemaakte afspraken werden altijd netjes nageleefd, zonder opdringerig over te komen. Ik raad de analyse aan iedereen aan.
Nick Bakker
Nick Bakker
05/06/2023
Jeremiah heeft ons geholpen om campagne op te zetten voor onze google ads. We zijn er tevreden mee. Raad het bedrijf aan.
Hanneke Lenders
Hanneke Lenders
25/05/2023
Bij Mediatrend weten ze wat ze aan het doen zijn. Ik zou zelf nooit zulke mooie resultaten uit de campagnes kunnen halen dus het is de investering meer dan waard. De communicatie is top. Het is fijn een vaste contactpersoon te hebben die ook heel goed naar het totaalplaatje kijkt (Ads, organisch, website). Kortom: bij twijfel, doen!
Ik ga voor Pinterest Business!
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?