Kom jij werken bij MediaTrend?

Solliciteer nu!

Wie is MediaTrend?

MediaTrend is gevestigd op het bedrijventerrein Beverkoog in Alkmaar, niet ver van station Alkmaar Noord.

 

Ambitieus, informeel en gericht op groei, zo zou je ons het beste kunnen omschrijven. Met het team van ruim 50 enthousiaste mensen bedienen we onze klanten al meer dan 20 jaar aan een betere online vindbaarheid van hun bedrijf, website en vacatures.

 

Dit doen we door websites voor onze klanten te ontwikkelen, door onze eigen succesvolle vacaturesites zoals Jobsonline in te zetten. En door met Boost Your Traffic professionele Google Ads en Meta Ads campagnes op te zetten.

 

 

Welke vacature past bij jou?

Onze tevreden klanten

Based on 47 reviews.
Marjolein Viscer
Marjolein Viscer
27/07/2022
Super tevreden over MediaTrend. In het begin ging de communicatie wat stroef, maar nu heb ik 1 vast contactpersoon (Sjoerd) die er alles aan doet om het beste uit je google advertenties te halen! Nu de advertenties na een tijdje steeds meer worden geoptimaliseerd worden er steeds mooiere resultaten behaald. Bedankt!
Frits en Lianne Hommel
Frits en Lianne Hommel
25/07/2022
Wij van Parfum bij de was zijn al een paar jaar klant bij MediaTrend. En ik kan je vertellen naar volle tevredenheid. Pierre denkt echt mee met alles en heeft ook echt hart voor onze zaak. Super tevreden, ga zo door.
Merwin Rook
Merwin Rook
07/07/2022
Uitstekend contact, effectieve campagnes!
rodhy kroeze
rodhy kroeze
07/06/2022
Goed meewerkend bedrijf, ook voor de kleinere ondernemer. Communicatie is altijd erg prettig, afspraken worden nagekomen. Al met al een aanrader!
Marcel van Hallem
Marcel van Hallem
07/06/2022
Ik werk al een aantal jaren tevreden met Mediatrend ism eensitevooruwbedrijf.nl. Vandaag weer prettig contact gehad en begrip gekregen voor mijn verlate betaling. Ook keurig weer direct mijn nieuwe adres verwerkt. Heerlijk ook om ontzorgd te worden als je het al zo druk hebt en even persoonlijk herinnering te krijgen! Dank je Jeannie de Jong voor je klantgerichte houding 🤩
Marco Ciftci
Marco Ciftci
03/06/2022
Ik werk al reeds een jaar samen met Mediatrend, en ben erg tevreden met de resultaten. Ze hebben mijn toenmalige Google Ads campagnes geoptimaliseerd, waardoor ik een stuk betere ROAS heb behaald. Ook fijne en professionele communicatie met de specialisten, ik kijk uit naar de toekomst!
Kim de Jong
Kim de Jong
06/04/2022
Professioneel bedrijf, goede communicatie en juiste dienstverlening.
Joost Blekkink
Joost Blekkink
31/03/2022
Namens The Citadel Company zij wij erg tevreden over het contact met Mediatrend. Met Chris hebben wij een contactpersoon waar snel geschakeld mee kan worden en die veel kennis heeft van zaken (Google Ads).