Landingspagina optimalisatie

Voor klanten dé belangrijkste pagina op je website!

Essentieel voor een succesvolle campagne

Een goede landingspagina is dé sleutel om van een bezoeker een klant te maken

Een landingspagina is de pagina waarop je bezoeker terecht komt vanuit een click op je Google Advertentie. Zonder goede landingspagina is de kans klein dat een bezoeker de conversie maakt tot klant. Oftewel: dat de klant uiteindelijk jouw dienst afneemt, product koopt, of een andere gewenste actie op je website uitvoert.

Het is belangrijk dat de bezoeker direct kan vinden waar hij/zij naar op zoek is. En dat je landingspagina de bezoeker leidt naar de gewenste conversie. Gebeurt dit niet? Dan is je bezoeker binnen enkele seconden weer weg. Maar je hebt dan wel kosten gemaakt voor de klik. Dat is natuurlijk weggegooid geld! Geld wat wij je kunnen besparen.

Accountmanager Johan

Je landingspagina's optimaliseren

Handige tips voor het ontwikkelen van landingspagina's

landingspagina's responsive

Responsive: mobile first


Websites worden vaak via een mobiel bekeken. Zorg ervoor dat je pagina's perfect worden weergeven op op mobiel maar ook op tablet.

landingspagina's website

Passende URL

Geef je landingspagina een URL die jouw product of dienst omschrijft. Denk als je potentiële klant, hoe zoekt die naar jouw bedrijf?

landingspagina's meten

Meten is weten

Wat levert je campagne precies op? Welke onderdelen van je landingspagina presteren goed en waar zijn er nog aanpassingen nodig?

Goed werkende landingspagina's?

Kom er achter wat wij voor jou kunnen betekenen

Accountmanager Blanche Nowak