Landingspagina optimalisatie

Voor klanten dé belangrijkste pagina op je website!

Je landingspagina: essentieel voor een succesvolle campagne

Een goede landingspagina is dé sleutel om van een bezoeker een klant te maken

Een landingspagina is de pagina waarop je bezoeker terecht komt vanuit een click op je Google Ads advertentie. Zonder goede landingspagina is de kans klein dat een bezoeker de conversie maakt tot klant. Oftewel: dat de klant uiteindelijk jouw dienst afneemt, product koopt, of een andere gewenste actie op je website uitvoert.

Het is belangrijk dat de bezoeker direct kan vinden waar hij/zij naar op zoek is. En dat je landingspagina de bezoeker leidt naar de gewenste conversie. Gebeurt dit niet? Dan is je bezoeker binnen enkele seconden weer weg. Maar je hebt dan wel kosten gemaakt voor de klik. Dat is natuurlijk weggegooid geld! Geld wat wij je kunnen besparen.

Landingspagina's Boost Your Traffic
Natuurlijk wil ik een gratis analyse

Gratis analyse van je landingspagina

Je landingspagina’s moeten aansluiten bij zoekopdracht van je bezoeker en je website. Het is dus essentieel dat de pagina voldoet aan de verwachting van de bezoeker. 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van efficiënte landingspagina’s die aanzetten tot conversie. Door middel van een analyse van je website en in het specifiek je landingspagina’s, kunnen we bepalen waar de winst precies te  behalen valt.

Heb je momenteel nog geen landingspagina of wil je je landingspagina’s optimaliseren? Of simpelweg meer conversies? Laat onze specialisten dan een vrijblijvende analyse maken van je website.

Natuurlijk wil ik een gratis analyse

Je landingspagina's optimaliseren

Handige tips voor het ontwikkelen van landingspagina's

landingspagina's responsive

Responsive: mobile first

Websites worden veruit het meest via mobiel bekeken. Zorg ervoor dat je pagina's perfect worden weergeven op op mobiel maar ook op tablet.

landingspagina's website

Passende URL

Geef je landingspagina een URL die jouw product of dienst omschrijft. Denk als je
potentiële klant, hoe zoekt die naar jouw bedrijf?

landingspagina's meten

Meten is weten

Wat levert je campagne precies op? En welke onderdelen van je landings-pagina zijn presteren goed en waar zijn aanpassingen nodig?

Goed werkende landingspagina's?

Kom er achter wat wij voor jou kunnen betekenen

blanche nowak Boost Your Traffic