fbpx
Online Marketing Stage in Alkmaar

Loop jouw marketing stage in Alkmaar bij MediaTrend

Zo ziet stage lopen bij MediaTrend er uit

Op zoek naar een leuke en uitdagende stage in Alkmaar?

Ben jij op zoek naar een Online Marketing stage in Alkmaar? MediaTrend biedt verschillende stageplekken aan waar studenten hun stage kunnen lopen. Vanuit ons moderne kantoor in Alkmaar helpt MediaTrend met een team van zo’n 50 enthousiaste collega’s onze zakelijke klanten al meer dan 20 jaar aan een betere online vindbaarheid van hun bedrijf, website en/of vacatures. Dit doen wij onder andere via eigen websites en portals, maar ook als gecertificeerd Google Ads en Meta Business Partner onder het label BoostYourTraffic.nl vooral via Google Ads en Social Media. Wij denken mee met onze klanten, adviseren de juiste strategie en zetten succesvolle online advertentie campagnes op. 

Tijdens jouw stage ga je samen met onze specialisten aan de slag. Je leert verschillende systemen te gebruiken en raakt bekent met Instagram, Facebook, Google Ads, Bloggen en SEO.

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende en leerzame stage in Alkmaar (dagen en periode in overleg).
  • Een plek waar jij je kunt ontplooien en waar ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.
  • Een fijne werkplek in ons moderne kantoor in Alkmaar.
  • Kans op een arbeidscontract, als we je na je stage niet meer kunnen missen.
  • Lekkere koffie, vers fruit, een potje tafelvoetbal of darten in de pauzes, leuke bedrijfsuitjes, de vrijmibo’s aan onze gezellige bar in de kantine en de dagelijkse office-workout.

Lees hier de ervaring van onze stagiaires

Ardine stagiair

Maak kennis met Ardine

Ardine is een van onze stagiaires die bij MediaTrend is begonnen. Zij volgt op dit moment het 4e jaar van de opleiding Creative Business, aan de Hogeschool van Amsterdam. Haar ervaring met de opleiding: “De opleiding Creative Business bevalt mij goed. Het is een brede opleiding waarin je zelf je eigen kant op kunt gaan, door het kiezen van verschillende thema semesters, minoren en stages. Ik ben mij op die manier meer gaan richten op Marketing”. 

 

Via een vacature op LinkedIn is Ardine bij MediaTrend terecht gekomen geeft zij aan. “Na een positief gesprek te hebben gehad, loop ik sinds 5 september stage bij de afdeling Online Advertising. Hier houd ik mij bezig met onder andere Google Advertising, Facebook Advertising en het creëren van content.” Tot half januari versterkt Ardine het team en wilt zij alles leren over Online Advertising. “Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin bij MediaTrend. De afdeling bestaat uit een enthousiast, leerzaam en behulpzaam team. Ik heb 3 certificaten behaald van Google en veel geleerd in een korte tijd. Ik denk en hoop dat ik de komende tijd nog veel meer ga leren.” Ardine is blij met haar keuze voor MediaTrend en beveelt dit zeker ook andere aan.

Leer Jermaine kennen

Jermaine is sinds eind augustus bij MediaTrend. Hij volgt de opleiding Business Studies VT aan de Hogeschool Inholland in Alkmaar. Hij heeft de richting Marketing gekozen en is hier erg blij mee. Hoe hij bij MediaTrend terecht is gekomen? “Ik kwam de vacature online tegen, bij het lezen van de omschrijving merkte ik dat dit goed past bij mijn interesses. Het online marketing gebied sprak mij erg aan. Dit is iets waar ik tijdens mijn opleiding weinig over leer.” 

 

Voor 5 maanden loopt Jermaine stage in Alkmaar bij MediaTrend. Hij houdt zich bezig met de volgende werkzaamheden: het opzetten van Facebook en/of Google Ads accounts voor klanten, het schrijven van advertenties, het maken en posten van content voor social media en SEO werkzaamheden zoals keyword research en blogs schrijven. Jermaine heeft het naar zijn zin: “Ik kan het goed vinden met mijn collega’s en voel me op mijn gemak. De werkzaamheden die ik uitvoer, bevallen mij goed. Wat ik nog wil leren tijdens mijn stageperiode hier, is hoe ik een professioneel gesprek voer met een klant, bijvoorbeeld een intake of optimalisatie gesprek. Wanneer je op zoek bent naar een stage met veel verantwoordelijkheid en creatieve invulling raadt hij een stage bij MediaTrend zeker aan. 

Jermain stage in Alkmaar
Stagiair Mert

Ook Mert liep stage in Alkmaar

Mert volgt een MBO opleiding aan het Horizon College, de richting Marketing en Communicatie. Op dit moment zit hij in zijn tweede leerjaar en loopt hij stage. Over zijn opleiding zegt hij het volgende: “De opleiding bevalt mij zeer zeker. Ik vind het leuk om creatief te kunnen denken en contact op te nemen met mensen.” 

 

Mert is bij MediaTrend terecht gekomen via stagemarkt.nl. Hij loopt nu 1,5 maand stage bij ons en is onder andere bezig met het analyseren van websites, mensen bellen en het werken aan zijn schoolopdrachten. Hij spreekt positief over MediaTrend: “Ik vind het tot nu toe erg leuk bij MediaTrend. Ik voel me op mijn gemak en ben omringd door gezellige collega’s. Graag wil ik tijdens mijn stageperiode mijn Google Certificaten behalen en leren hoe je Ads en websites beheert op een juiste manier.” Net als Ardine en Jermaine beveelt Mert MediaTrend ook aan, vooral omdat je hier wordt gezien als collega en niet als stagiair.

Wij hebben een stageplek voor jou!

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage bij MediaTrend?

Stage in Alkmaar lopen
Stage in Alkmaar lopen
Ik ga voor Pinterest Business!
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?