fbpx

Instagram Advertenties

Bereik je doelgroep met Instagram advertenties

Jouw Instagram advertenties zorgeloos laten draaien

Wij regelen het voor je!

Onze specialisten weten alle ins en outs over Instagram advertenties. Stories, Reels, video en posts, wij helpen je erbij! Een goeie advertentiestrategie om de juiste doelgroep te bereiken op een van de snelstgroeiende socialmediaplatformen!

Instagram Advertenties meta advertising
Quickscan

Ons aanbod

Verschillende advertentiemogelijkheden

Afbeeldingen

Jouw mooie content promoten op Instagram? Prachtige beelden!

Video's & Reels

Dynamisch beeld in overzichten en Reels. Het snelstgroeiende platform van Instagram.

Instagram Stories

Het verhaal van jouw bedrijf vertellen in een mum van tijd: Instagram Stories.

Shopping

De producten van je webshop direct op Instagram voor een vlekkeloze Customer Journey.

Kies het pakket wat bij jouw wensen past

*De looptijd van alle pakketten bedraagt 6 maanden.

Starter

€ 249* Per maand
 • 5 Advertentie onderwerpen
 • Wekelijkse optimalisatie
 • Constante campagnes
 • Maandelijkse rapportage
 • Verschillende advertenties
 • *Excl. Setupkosten

Business

€ 449* Per maand
 • Alles uit het Starterpakket
 • Shopping advertenties
 • Tijdelijke actie campagnes
 • Wij editen je content
 • Specificeren van ads
 • *Excl. Setupkosten
Meest gekozen

Professional

€ 749* Per maand
 • Alles uit het Businesspakket
 • A/B Testen
 • Persona's
 • Uitgebreide rapportages
 • Wij creëren content
 • *Excl. Setupkosten

Ben jij klaar voor meer bezoekers?

Zo gaan we voor je aan de slag

Hebben we je aan de hand van de gemaakte prognose overtuigd wat wij voor je kunnen betekenen? Dan zetten we direct de Instagram advertenties voor je op. Natuurlijk adviseren we je over de hoogte van het budget. Daarnaast zorgen we er ook voor dat we met de juiste zoektermen jouw advertentie laten zien aan mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Hier beginnen we mee

En dan gaan we online!

Veelgestelde vragen over Instagram Advertenties

Wij denken graag met je mee

Adverteren via Instagram is de ideale manier om direct jouw doelgroep te bereiken zonder dat zij zoeken op jouw product of dienst. Met Instagram kun je onder andere je naamsbekendheid vergroten maar ook leads genereren. Je kan heel specifiek targeten op locatie, interesses, (vergelijkbare) doelgroepen en remarketing.

Met Instagram advertising wordt jouw advertentie getoond bij jouw doelgroep. Wanneer er op je advertentie wordt geklikt, betaal je hiervoor een klein bedrag. De prijs voor een klik kan variëren van € 0,01 tot enkele euro’s, afhankelijk van de instellingen. Wat jij maandelijks wilt uitgeven, bepaal je zelf.

De kosten voor een campagne worden dus bepaald door enerzijds het bedrag wat jij maximaal per maand wilt uitgeven en anderzijds door het abonnement wat je bij ons afsluit.

Het budget dat je nodig hebt, hangt af van jouw online doelstellingen en wat jij daar financieel voor over hebt. Het benodigde budget wordt voornamelijk bepaald door de concurrentie op Instagram en waarop jij target. Dus ga voor jezelf na; wat wil je bereiken en hoeveel heb jij daarvoor over. Hoeveel kan jij per resultaat kwijt zijn aan marketingbudget? Onze specialisten helpen jou graag bij het bepalen van een passend en efficiënt budget voor jouw doelstellingen.

Het is mogelijk om een campagne tussentijds te pauzeren. Merk je dat de campagne zo goed loopt dat je het te druk krijgt, oftewel; doen de advertenties hun werk. Dan kunnen wij de campagnes pauzeren voor je tot je aangeeft de campagnes weer te starten. De advertentiekosten betaal je in die periode niet, alleen onze maandelijkse beheerdersfee.

Vanzelfsprekend. Meten is immers weten. Wij sturen je uiteraard een maandelijkse rapportages. Daarnaast kunt u in uw account bekijken hoe de advertenties verlopen.

Zodra de campagne online staat, wordt de campagne steeds beter. Als we de campagne online hebben gezet volgt het belangrijkste, namelijk monitoren en optimaliseren. Hierdoor wordt je budget efficiënter besteed en het rendement verhoogd.

Doelgroepen testen, verschillende soorten content proberen en teksten herschrijven zijn onderdelen van het optimalisatieproces om er gezamenlijk achter te komen wat het beste werkt voor jouw doelgroep en je bedrijf.

We houden de conversies bij, en meten hoe goed de advertenties presteren. Op basis hiervan geven we je advies over het benodigde budget. Méér resultaat voor je geld, daar gaan we voor!

Na de eerste 6 maanden gaan we natuurlijk met elkaar de behaalde resultaten evalueren en hopen we natuurlijk, dat we je hebben kunnen overtuigen van onze expertise. Dat we je geen geld kosten, maar geld voor je opleveren. 

Daarom zetten we je contract nooit zomaar stop en verlengen we na deze periode elke maand automatisch, zo houden we onze werkwijze flexibel en transparant.

Heb je nog vragen?

Laat het ons weten. Wij helpen je graag.

Ik ga voor Starter!
Ik ga voor Business!
Ik ga voor Professional!
Ik ga voor Pinterest Business!
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?