fbpx

Portfolio website

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze eerder gerealiseerde projecten

Korte omschrijving

Welkom op onze portfolio pagina! Hier kunt u een aantal van onze klantprojecten bekijken en zien hoe we hun online aanwezigheid hebben verbeterd. Op deze pagina vindt u de oude en nieuwe versie van elke website of webshop die we hebben ontwikkeld en/of geoptimaliseerd voor snelheid. We zijn trots om te laten zien hoe we hebben geholpen om de gebruikerservaring te verbeteren, de branding te versterken en de inhoud te verfijnen. Bekijk hoe we hebben bijgedragen aan het succes van onze klanten door het verbeteren van hun websites, het ontwikkelen van nieuwe webshops en het optimaliseren van de snelheid van hun online platformen.

Direct navigeren naar

Nieuwe website

Een nieuwe website kan uw online aanwezigheid transformeren! Een fris en modern ontwerp kan de gebruikerservaring verbeteren en leiden tot hogere conversiepercentages. Bovendien kan een nieuwe website ook helpen bij het verbeteren van de SEO, wat kan leiden tot meer organisch verkeer en betere zichtbaarheid in de zoekresultaten. Investeer in een nieuwe website en ontdek wat het voor uw bedrijf kan doen!

Nieuwe website voor Dusink Witgoed Service

Voor
Na

Nieuwe webshop voor Vlinderstenen

Voor
Na
Nieuwe website

Website optimalisatie

Snelle websites converteren beter! Gebruikers blijven langer op een website met snelle laadtijden, wat kan leiden tot hogere conversiepercentages en lagere bouncepercentages. Zorg ervoor dat uw website snel laadt om de beste kans te hebben op online succes! 

Site GTM metrix Snelheid (sec) Snelheid %
Labshop.nl
F → A
7.1 → 0.8 sec.
+ 787%
Bureaustoelenmkb.nl
G → A
5 → 0.6 sec.
+ 733%
Deverfspuiter.com
D → A
6.8 → 0.5 sec.
+ 1260%
Persafe.eu
D → A
5.7 → 0.5 sec.
+ 1040%
Vlinderstenen.nl
C → A
3 → 0.9 sec.
+ 233%
Van gedachten wisselen?

Vul het formulier in en MediaTrend neemt contact met je op.

We maken graag kennis met jou en je bedrijf. Wat zijn je doelen en gewenste resultaten? We gaan graag in gesprek om te kijken wat wij met onze expertise voor jou kunnen betekenen.

Wat klanten zeggen over MediaTrend

Based on 70 reviews
DCA Dienstverlening
DCA Dienstverlening
07/10/2022
Mediatrend werken wij nu al 2 jaar samen mee, zeer tevreden! Wij worden nu door Bekas geholpen en dat is fijn om altijd met 1 persoon in contact te zijn en het werkwijze is prima.
Mike Were
Mike Were
28/09/2022
Super contact gehad met Monica! Ik had heel wat vragen over het goed vindbaar zijn in Google! En ze kon me hier goed bij adviseren. Ik word morgen gebeld door een van haar collega’s waar door ik eindelijk is goed vindbaar ga zijn in Google! Veel bedrijven gesproken maar het gesprek verliep toch niet zoals ik het hoopte. Door Monica heb ik hier een goed gevoel bij dat me website goed in Google gaat staan.
Julia Klaver
Julia Klaver
27/09/2022
Fijn bedrijf, heel toegankelijk en persoonlijk. Nog niet zo lang bij Mediatrend, maar de resultaten gaan de goede kant op.
fietsverhuur parkzicht
fietsverhuur parkzicht
27/09/2022
Wij maken gebruik van mediatrend en zijn heel tevreden 😊 Aanrader
richard van der vaart
richard van der vaart
27/09/2022
Na slechte start nu heel tevreden ! Aanrader !
Pets en Co de moel Wervershoof
Pets en Co de moel Wervershoof
27/09/2022
Tevreden over de samenwerking met Mediatrend. Fijne persoonlijke benadering en bespreking van de campagnes. Specialist Pierre denkt mee en adviseert op een prettige manier.
Ferdy Harteveld
Ferdy Harteveld
26/09/2022
Zeer tevreden over het contact en de manier van werken, alles wordt duidelijk omschreven en uitgevoerd. campagnes worden overlegt en op aanvraag aangepast of uitgebreid. ik heb eerder al gebruik gemaakt van hun diensten en vertrouw er op dat het ook deze keer weer een succes wordt. zoek je een goede betrouwbare partij voor je ADS campagne dan raad ik ze Mediatrent zeker aan.
Biora .nl
Biora .nl
23/09/2022
Hoi, prima samenwerking met Sterre.
Willem Bel
Willem Bel
20/09/2022
Samenwerking met MediaTrend was een goed idee: prima communicatie, genoeg resultaat en sympathieke medewerkers zoals mijn vriend Bekas. Goede keuze voor een klein bedrijf als het onze, waar internetmarketing soms niet altijd even professioneel gaat.
Spa 1001
Spa 1001
19/09/2022
Fijne ervaring met Mediatrend. Goed bereikbaar en er vinden maandelijkse evaluaties plaats. Ze hebben ons geholpen onze google ads goed in kaart te brengen en beter op de kaart te zetten. Bedankt!

Ik ga voor Pinterest Business!
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?