fbpx

Portfolio website

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze eerder gerealiseerde projecten

Welkom op onze portfolio pagina! Hier kunt u een aantal van onze projecten bekijken en zien hoe wij hun online aanwezigheid hebben verbeterd. Op deze pagina vindt u de oude en nieuwe versie van iedere website of webshop die wij hebben ontwikkeld en geoptimaliseerd.

Wij zijn trots om te laten zien wat voor impact wij op de gebruikerservaring hebben uitgeoefend, de branding en de inhoud te verfijnen. Bekijk hoe we hebben bijgedragen aan het succes van onze klanten door het verbeteren van hun websites, het ontwikkelen van nieuwe webshops en het optimaliseren van de snelheid.

Projecten gerealiseerd door MediaTrend

Nieuwe website

Een nieuwe website kan uw online aanwezigheid transformeren! Een fris en modern ontwerp kan de gebruikerservaring verbeteren en leiden tot hogere conversiepercentages. Bovendien kan een nieuwe website ook helpen bij het verbeteren van de SEO, wat kan leiden tot meer organisch verkeer en betere zichtbaarheid in de zoekresultaten. Investeer in een nieuwe website en ontdek wat het voor uw bedrijf kan doen!

Website optimalisatie

Websites met een snelle laadsnelheid converteren beter! Gebruikers blijven langer op een website met snelle laadtijden, wat kan leiden tot hogere conversiepercentages en lagere bounce percentages. Zorg ervoor dat uw website snel laadt om de beste kans te hebben op online succes! 

Site GTM metrix Snelheid (sec) Snelheid %
Labshop.nl
F → A
7.1 → 0.8 sec.
+ 787%
Bureaustoelenmkb.nl
G → A
5 → 0.6 sec.
+ 733%
Deverfspuiter.com
D → A
6.8 → 0.5 sec.
+ 1260%
Persafe.eu
D → A
5.7 → 0.5 sec.
+ 1040%
Vlinderstenen.nl
C → A
3 → 0.9 sec.
+ 233%
Gratis website scan

Vul het formulier in en ontvang een gratis website scan vanuit Mediatrend.

Wil je ontdekken hoe jouw website presteert en waar de kansen liggen? Maak dan gebruik van onze GRATIS website scan! 

Onze scan analyseert je website op alle belangrijke gebieden, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid. 

Laat jouw gegevens achter en wij sturen jou een rapport toe.

Wat klanten zeggen over MediaTrend

Excellent
Based on 97 reviews
Nanieke
Nanieke
20/06/2023
MediaTrend gaf eerlijk aan dat een samenwerking op dit moment nog niet lonend zou zijn voor mijn bedrijf. Daarentegen kreeg ik uitgebreid en gratis advies over hoe ik zelf alvast aan de slag kan! Helemaal top, ik zal zeker bij ze terugkomen als ik wat verder ben met mijn bedrijf.
Bas van der Zee
Bas van der Zee
19/06/2023
Echt een topbedrijf! Al een geruime tijd maak ik gebruik van de diensten van Mediatrend en ik ben erg tevreden. Ik zou Mediatrend zeker aanbevelen.
STS Health Supplies
STS Health Supplies
19/06/2023
Goed gekwalificeerd personeel. Het bezoek aan de website ecolife-shop is zeker omhoog gegaan. Aanrader voor diegene die zich beter wil positioneren in Google.
Lisa van den Berg
Lisa van den Berg
15/06/2023
Ik heb mooie en eerlijke tips gekregen tijdens een gratis analyse van mijn Google Ads campagnes. Hier kan ik zelf weer verder mee! Dank je wel!
Marketing PURA
Marketing PURA
14/06/2023
Prettige communicatie met o.a. Jeremiah die voor ons gedurende 6 maanden de Google Ads heeft bijgehouden en geoptimaliseerd. Samen streven naar een mooi resultaat en meer zichtbaarheid bij de juiste doelgroep. Ook bij overige vragen denken ze goed met je mee!
Feel Good Spray Tan Amersfoort
Feel Good Spray Tan Amersfoort
09/06/2023
Sinds eind april 2023 met hen een samenwerking en ik kan nu al zeggen na 6 weken inzetten van hun kracht, specialisme en kennis dat mijn omzet een enorme boost heeft gekregen. De hoeveelheid conversies, aantal bestellingen en website bezoek heeft een flinke groei gemaakt. De bereikbaarheid, contact en dienstverlening ervaar ik als zeer prettig. Ook denken ze goed met je mee op weg naar groei mogelijkheden. Kortom een aanrader, ook ik vond het spannend en twijfelde of het mij echt zou kunnen helpen maar nu kan ik zeggen: had ik dit maar eerder besloten!
Zilver Draakje
Zilver Draakje
06/06/2023
Enige tijd geleden werd ik benaderd voor een gratis analyse van mijn Google Adds campagne die mij veel duidelijkheid heeft gegeven. Mediatrend heeft mij erg goed geholpen middels fijne en vriendelijke communicatie. Met veel geduld meegedacht met mijn bedrijf en gemaakte afspraken werden altijd netjes nageleefd, zonder opdringerig over te komen. Ik raad de analyse aan iedereen aan.
Nick Bakker
Nick Bakker
05/06/2023
Jeremiah heeft ons geholpen om campagne op te zetten voor onze google ads. We zijn er tevreden mee. Raad het bedrijf aan.
Hanneke Lenders
Hanneke Lenders
25/05/2023
Bij Mediatrend weten ze wat ze aan het doen zijn. Ik zou zelf nooit zulke mooie resultaten uit de campagnes kunnen halen dus het is de investering meer dan waard. De communicatie is top. Het is fijn een vaste contactpersoon te hebben die ook heel goed naar het totaalplaatje kijkt (Ads, organisch, website). Kortom: bij twijfel, doen!

Ik ga voor Pinterest Business!
Ik ga voor Starter!
Chat openen
Snel in contact met onze specialisten!
Hallo,
Hoe kunnen wij je helpen om je bedrijf te laten groeien?